Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever: Reboot (pracovný názov) (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí z veľkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si voľný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvateľmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa, našťastie, nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu. Vraj má ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale sľúbi, že sa o malú chvíľu vráti. Partia sa presunie do chaty, a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne nadrogujú. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastaviteľným tempom, a požiera všetko, čo mu príde do cesty. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (119)

Yoshitsune 

všetky recenzie používateľa

Tak originál nepřekonán, to je jasný. Ale co mně nejvíc štvalo, bylo chování postav, všech nejen mládeže. Chápu že tvůrci měli nějaký omezený rozpočet, ale že by až tak omezený, aby se kvůli tomu, postavy museli chovat jako naprostý imbecilové, to je pro mně novinka. Další vtip přichází, kdy se mládež začne hádat a přetahovat o M4A1 kterou sebou přiveze jeden z členů, kam se poděla stará tátova brokovnice ?? No aspoň že tvůrci měli na nějakou tu krev a lehký gore, ale ani tady se žádné terno, jako v původním filmu se nekoná. No takže nejlepší, je tady to zapalování lidí, hezky hoří, ale to je vše, žádný orgie se nekonají. Co však stojí za pochvalu je soundtrack, ten je fakt dobrej a když dojde na ty "kritické situace" tak se Kevin rozjede na plno a dodává filmu aspoň trochu napětí. Na to, že tenhle remake, má na chlup stejnou stopáž, tak nudí, nudí docela dost, takže je fajn to zapalovaní, výborná hudba, jo a K-9 můj přítel se studeným čumákem, je docela dobrej hafík. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Partia mladých ludí z velkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si volný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvatelmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa našťastie nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu, má však ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale slúbi, že sa o malú chvílu vráti. Partia sa presunie do chaty a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne zhulia. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastavitelným tempom a požiera všetko, čo mu príde do cesty. - Remake hororu Cabin Fever bol jedným z hororov, ktoré som si pridal do svojho zoznamu na profile ako jeden z prvých. Tešil som sa na neho dosť dlho a to preto, lebo posledný projekt Eliho Rotha bol prvým hororom z jeho tvorby, ktorý ma výraznejšie zaujal. Oceňujem Eliho neoblomnú vôlu, keďže sa hororu venuje už 15 rokov a napriek mnohým neúspechom ho to neodradilo a nepremiestnil sa k iným, pre mňa podradným žánrom. Nemyslím si, že zrovna Cabin Fever je v rade hororov, ktoré si vyžadujú remake, na popredných priečkach, ale napriek tomu tento projekt považujem za podarený. Významné vylepšenia nastali hlavne v technickej stránke, keďže technika v pôvodnom horore pôsobila dosť zaostalo. Eli a jeho spolupracovníci sa neustále zlepšujú v práci s kamerou a v ozvučení a pomaly sa u mňa ťahajú na špičku. Problémom remaku je to, že najvýraznejšie nedostatky z prvého Cabin Fever ešte znásobuje. Ide hlavne o nerozumný scenár a herecké výkony, ktoré pôsobia miestami až trápne. Napríklad čiernovláska Nadine Crocker by sa podla mňa po dotočení tohto hororu mohla vrhnúť na kariéru pornoherečky, pretože už takto toho predviedla dostatočné množstvo. Potešila ma významná úloha rednecks, ktorí, pokial si dobre pamätám, v prvom Cabin Fever až takú podstatnú úlohu nemali. Myslím si, že prostredie bolo vybrané fakt perfektne, keďže jazero bolo hneď pri chate, čo robilo nebezpečenstvo divákovi ešte bližším. Znesitelné bolo aj gore, aj keď sa tvorcovia mohli pohrať ešte trochu viac. Jednoznačne zaujal aj Creepy Bunny, ktorého si zapamätám aj bez výstražného nápisu. Je už vopred jasné, aký osud čaká Cabin Fever na ČSFD, ale aj tak musím povedať, že mi tento projekt urobil radosť. + Eli Roth + herečka z Backmask + herec z Exists a From Dusk Till Dawn: The Series ()

Reklama

M.i.k.e odpad!

všetky recenzie používateľa

člověk by podle jména režiséra čekal že to bude fakt Zářiwný a ono je to absolutní a čiré zoufalství všeho a všech...napětí nula,scénař psal dement a zároveň nejspíš vybral i herce...respektive asi vzal první co šli zrovna okolo.Původní Cabin Fever jsem neviděl a po tomhle ani nechci...jediné plus za fajn přírodu...0% (PS : pokud si to člověk pustí 2x zrychleně,je z toho fajn komedie...) ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Pro mě prototyp toho, jak mají tyto horory vypadat. Nechutné, krvavé, beznadějné, zkurvený pes, divní sousedi. Jako za mě vše šlapalo perfektně. Neznám originál z roku 2002 nebo jestli byl i dříve, tento film mě táhl kvůli nádherné N. Crocker a ta mě tady teda naprosto nezklamala. Za mě super a v rámci žánru dnes těžký nadprůměr. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Pôvodný Cabin Fever (2002) od Eliho Rotha je mojím guilty pleasure a tak som si povedal, že dám šancu aj tejto novšej verzii. Námet sa mi páčil vtedy a lákavý pre mňa zostal dodnes. Partia ľudí na chatke, žiaden vrah, len nebezpečná kožná choroba a postupné nakazovanie sa. Super! Problém však je, že toto sme už videli. Polovica snímku je doslovne skopírovanou prácou Eliho Rotha a tá druhá za moc nestojí. Hviezda za námet, hviezda za skvelé prostredie. Mínus hviezda za nelogické chovanie postáv, mínus za kopírovanie, mínus za slabé herecké obsadenie. Výsledne - 2*. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (4)

  • Vo finálnej scéne má dievča v izbe pri prezeraní fotiek fľašu s etiketou Willard Springs. Tam sa odohrával dej filmu. (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v americkom štáte Oregon. (Jello Biafra)
  • Na začátku filmu, při jízdě skupinky hlavních hrdinů, hraje hudba z legendárního hororu Osvícení (1980). (Nikolas__)

Reklama

Reklama