Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh o tucte rozmanitých jednotlivcov pohybujúcich sa v rôznych smeroch a túžiacich po niečom viac. Ich cesty sa nečakane prelínajú a oni objavujú moc v Kristovi, najmä v jeho kríži, a to aj keď v neho neveria. Keď miestny pastor, ktorého viera slabne, zistí, ako presvedčivo túto vieru obhajuje pouličný kazateľ, pripomenie mu to, že viera musí vždy vyústiť v konanie, ktoré ovplyvní okolitý svet.
Film od tvorcov God's Not Dead (2014) si kladie priamu, no neľahkú otázku: veríte v Boha? (Martyska)

(viac)

Videá (8)

Trailer 1

Recenzie (19)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

V boha nevěřím a věřit nikdy nebudu. Člověku se děje dost zlého i dost hezkého a je jedno, jestli je zlý, hodný, jestli věří, nebo ne. Jde jen o to věřit v sebe. A že se někdy děje něco, co nechápeme. To není bohem, to je prostě jenom tím, že to nechápeme. Právě proto mi přijde film nesmírně pokrytecký, nemluvě o tom, že je místy zbytečně přeslazený. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Presne ako v prípade God's Not Dead. Zaujímavé príbehy a osudy postáv, krásne načrtnutie vnútornej dilemy každej z postáv,... a potom to prišlo - absolútne absurdná agitácia, ktorá silnela až po záverečný "zlatý klinec" film na moste. To bolo niečo tak strašne prehnané, až človeku prišlo zas a znovu ľúto, že tvorcovia za každú cenu takto silno tlačili na pílu (presne tak ako pri zmienených filmoch God's Not Dead). Ale uznávam, že veľa dialógov a argumentačných výrokov malo úroveň a aj pekné posolstvo. Aká škoda, že takéto agitačné filmy sú často vybičované k takým absurdným zvratom so zázrakmi za každú cenu... ()

Reklama

KrestanFilms 

všetky recenzie používateľa

Docela zajímavý, příjemný filmík, ve kterém se člověk chvilkama ztrácí... do doby, než se všechny příběhy lidí střetnou v jednu chvíli na jednom místě. Film rozhodně neurazí, možná i někoho motivuje... Jediné, co mě dost zaráželo, byl neustálý důraz na kříž. Přitom kříž sám o sobě nezmůže nic! Kolik dalších zločinců viselo na kříži... že? Takže mě mrzelo, že se to hodně točilo okolo kříže, místo okolo Ježíše... Ale když toto pominu - určitě doporučím! No a jako obvykle nabízím TIPseznam dalších filmů s křesťanskou tématikou. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Lacnejšie a príliš okato agitačné. Takže je jasné, akému publiku je určené a nemá ani ambíciu presvedčiť, čo i len časť iného publika, možno toho pochybujúceho, možno takého, ktorý by sa so záujmom pozrel na nejaké ťažšie osudy, ale vadí mu tá očividná tlačenka. A tiež je to dielo veľmi uslzené a idealizované. A chýbal tu aj väčší talent tvorcov. Napriek duchovnej vrstve je tak dojem neutrálny. ()

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

Kategória kresťanských filmov je malá, a je dôležité si pri hodnotení uvedomiť že nie je veľmi s čím porovnávať. Keď porovnám s desiatkami iných, žánrovo rovnakých, filmov, tak tento film musím hodnotiť pomerne dosť vysoko. Boli v tom emócie (hoci niektoré ma nedostali), malo to snahu o rozvinutie charakterov postáv (hoci niektoré nepresvedčili), veci neboli až tak čiernobiele ako v iných kresťanských filmoch...ale ani tak šedé, sivé, chaotické a nedokonalé ako je to v realite - čo je asi najväčšia škoda. Slušné. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (3)

  • Pracovný názov filmu bol Believe. (Hudakfilms)
  • Film sa natáčal v mestách Manistee, Ludington a Muskegon Heights, ktoré sa nachádzajú v americkom štáte Michigan. (Hudakfilms)
  • Zahrnutie otáznika do názvu filmu sa vo filmovom priemysle považuje za znamenie smoly a neúspechu filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama