Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh o tucte rozmanitých jednotlivcov pohybujúcich sa v rôznych smeroch a túžiacich po niečom viac. Ich cesty sa nečakane prelínajú a oni objavujú moc v Kristovi, najmä v jeho kríži, a to aj keď v neho neveria. Keď miestny pastor, ktorého viera slabne, zistí, ako presvedčivo túto vieru obhajuje pouličný kazateľ, pripomenie mu to, že viera musí vždy vyústiť v konanie, ktoré ovplyvní okolitý svet.
Film od tvorcov God's Not Dead (2014) si kladie priamu, no neľahkú otázku: veríte v Boha? (Martyska)

(viac)

Diskusia

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Gladiator15

Jo na komentech k podobným obskurním kouskům se vždycky vyřádím :-) Další důvod, proč se čas od času na něco takovýho podívám.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Gladiator15

Na druhou stranu viděl jsem i větší propagandy katolický církve, ze kterých se mi dělalo špatně např Encourter. Tohle se ještě dalo snést a přiznávám, že jsem na to koukal hlavně kvůli postavě Joea (Brian Bosworth) Tenhle bejvalej béčkovej akční herec už měl kariéru v kopru, najednou našel boha a začal znovu točit :-)

na príspevok reagoval Gladiator15

Gladiator15

Gladiator15 (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

SPOILER

Tiež to beriem podobne, ale neskutočne ma serie tá ich zvrátená morálka a povyšovanie sa nad neveriacimi. Krásne to v tom filme bolo vidieť na tej právničke, keď sa opýtala svojho muža, prečo by ju niekto zachraňoval, keď mu zničila život. Ako keby len veriaci mali privilégium odpúšťať a mať vyššie ideály. Nuž ja keby som bol na mieste toho záchranára, tak jej zachránim život tiež a nemusím preto nosiť po vreckách kríže.

na príspevok reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Gladiator15

Já si myslím, že když to vezmeš jako komedii tak v poho film. Samozřejmě obsahově úplná blbost. Normálně těmhle guilty pleasure pánbíčkářům taky sázím 2*, ale šel jsem tentokrát na 3* za to závěrečný zmrtvýchvstání! Kdo neviděl neuvěří :-D

na príspevok reagoval Gladiator15

lucifer66

lucifer66 (hodnotenie, recenzie)

Jak taky chujovy film moze mat tolko percent??? Sak tam je uplne trapne naivne... Bezdomovci ako modelky trapne sebaobetovanie a dobractvo... No nato sa neda pozerat ... A dristy o krizi kebu to bolo ponate nejako menej vianocne a mysleli i na neveriacich to je ako keby ze boh je a neni tu ziadny priestor pre divaka ... Ako pocuvad sladke tony a pozerat aky su tam vseci chudaci a bezdomovci a konaju dobro nezistne... A tie bulshitybo jezisovybco trepu... Keby tak isto bol natoceny film o allahovy ci tiez by bol uspesny? ... Nedokazal.som ho ani dopozerar

na príspevok reagoval reich

reich

reich (hodnotenie, recenzie)

Já tedy nejsem nějak extra věřící na boha, ale tenhle film má podobné kouzlo pro mě jako Vánoce s velkým V, který je mimochodem stejně dobrý jako tento.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Jako guilty pleasure nakonec dobrý a ten konec je úplně nejvíc :-) Možná mi unikl ten hlubokej smysl, ale dávám pobavený 3*

dvmartinadv

dvmartinadv (hodnotenie, recenzie)

kl1styr

Přesně tak! Plně souhlasím s tebou... Myslím, že to bude kvalitní film s hlubokou myšlenkou, která však v našem "krásném" ateistickém Česku, nebude plně oceněna (zvlášť tady na CSFD) - pouze u pár jedinců, kteří se nebojí stát si za svým a na položenou otázku hrdě říci: "Yes! I believe!"

na príspevok reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Bosworth je dobře na dně. Z akčního hrdiny pánbíčkářem. Revelation road se dá brát aspoň jako guilty pleasure, tohle vypadá jako čistokrevně zkurvená náboženská agitka... Pochcat to Fucking god!

gonga

gonga (hodnotenie, recenzie)

Nejsem sice zrovna ateista, ale tohle vypadá, že točil papež a kameru držel nějakej kardinál. Tak slizkou náboženskou propagandu už jsem dlouho neviděl. Občas mi bylo při traileru lehce nevolno.

reich

reich (hodnotenie, recenzie)

Tak na tenhle film se těším. Sice křesťanské filmy moc nemusím, vidět herce Teda McGinleyho musím vidět a pravděpodobně to dopadne jako u filmu Vánoce s velkým V. Tam byla taky křesťanská tématika a dalo se na to koukat. 

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Ducke

Ducke (hodnotenie, recenzie)

Po oscarovým trháku God's Not Dead musím i tuto komedii vidět. :)

heyda

heyda (hodnotenie, recenzie)

Ježiš, to bude slušná vymývárna mozků. To u nás fakt neprojde :D

Reklama

Reklama