Reklama

Reklama

Priatelia z dovolenky

  • Česko Přátelé z dovolené (viac)
Trailer 1

VOD (1)

V tejto zábavnej a vzrušujúcej komédii sa prudérni pár Marcus a Emily na dovolenke v Mexiku spriatelí s divokými párty levmi Ronom a Kylou. Marcus a Emily, ktorí sa inak riadia rozumom, sa nechajú uniesť a užívajú si týždeň neviazanej zábavy a hýrenia s novými „dovolenkovými priateľmi". Mesiace po tom, ako sa Marcus s Emily na dovolenke divoko zabávali, sa zhrozia, keď sa na ich svadbu bez pozvania dostavia Ron a Kyla, ktorí so sebou prinášajú chaos, ako aj dôkaz toho, že nie všetko, čo sa stane na dovolenke, tam zo zásady aj zostane. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (80)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

To isté, ako sme videli už tisíckrát. Obrovská výhoda filmu ale je, že aj napriek zápletke a traileru nie je vôbec dementný. Hrá to viac na celkom inteligentné postavy a zvraty sú prirodzene úsmevné, než prepálené. Hoci sú na hrane. Interracial páry ma bavia. A herci si svoje postavy náležite užívajú. Na to o akú zápletku ide a na to aký dlhý film je, sa tam neustále niečo deje a je to hlavne stále zábavné. Koniec tradičné klišé ale beriem to. John Cena sa začína stávať tvárnejším, uveriteľnejším a sympatickejším nabúchancom ako Dwayne Johnson. Jeho herectvo ma baví viac a kvôli nemu film odporúčam. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Po dlhšej dobe vydarená komédia. Letná, oddychová, ľahko stráviteľná a síce v podstate ničím inovatívna (niečo podobné sme už určite niekde videli), ale so sympatickými postavami a množstvom vtipných gagov. Do nadpriemeru ju ťahajú najmä ústrední 2 herci- jednak civilný a umiernený Lil Rel Howery, ktorý dostáva v poslednej dobe viac a viac priestoru a ukazuje že by z neho mohol byť solídny komik, ale predovšetkým vynikajúci (a bláznivý) John Cena, ktorý už po niekoľký krát potvrdil svoj obrovský komediálny potenciál. Zabavil som sa a oddýchol som si-nič viac som od filmu nechcel a to som aj dostal. PS: Cenovi by v Hollywoode už niekto mohol napísať poriadnu komédiu. Určite by si ju zaslúžil a hlavne- bez problémov by ju utiahol. 75% ()

Reklama

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Prekvapivo vtipný feel good, či buddy movie, vyberte si. Dokonca aj gumená tvár John Cena ukazuje, že vie hrať. Vtipov tu je viac než dosť a väčšina z nich je dobre mierená a nepostrehol som nič vyslovene trápne, ako u Americkej produkcie často býva zvykom. Jediné čoho som sa počas celého sledovania nezbavil, bol pocit, že bieli sú tu zas za totálnych, buranských  výmetov a čierni sú tí civilizovaní, intelektuálne obdarení, aj keď všetci dobre vieme, že je to naopak :P ()

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa

Z mého profilu jde poznat, co se mi líbí nejmíň: romantika a komedie. Proč? Protože to jsou těžké žánry na zpracování a ne moc často se to povede. Přátele z dovolené, film který mě přiměl smát se skoro celou dobu. Takže je jasné, že tohle mi stačí. Jasný je to blbost na jedno kouknutí, ale účel to splnilo :) ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Prvý film 56-ročného Claya Tarvera, ako režiséra, patrí do takej skupiny ultra ľahkých komédií, kde netreba premýšľať, len vizuálne a zvukovo „užiť si to“, čo vidíte, respektíve v rámci dialógov počujete. Je vidieť, že John Cena v roli Rona si totálne užíva to, čo robí a skvele ho doplňuje jeho filmová partnerka Meredith Hagner. Dvojica Lil Rel Howery / Yvonne Orji v ich prítomnosti jednoducho nemá šancu. Ani jeden moment tohto filmu netreba brať vážne – je to typický „vypni mozog a oddýchni si“! P.S.: „Nebojte sa, ja to napravím!“ „Emily? ...“ „Nie, nenapravím to.“ „F**k you Maurillio!“ Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (3)

  • Marcus (Lil Rel Howery) po výstřelu „škrábne“ Rona (John Cena), který má na hlavě hadr plný krve. Po pár minutách však nemá na obličeji jizvu nebo náznak po zranění. (Zix.)
  • Ve scéně, kdy Marcus (Lil Rel Howery) a Emily (Yvonne Orji) procházejí letištní halou při odletu z Mexika, debatují. V čase 32:35 se za jejich zády zvedá z letištní sedačky dáma v červeném klobouku s modrým mobilem a odchází. Změna kamery a o 3 vteřiny později se stejná dáma v červeném klobouku zvedá znovu a opět odchází. (morfeus..)
  • Natáčelo se v Georgii v březnu 2020. Kvůli pandemii covid-19 však bylo natáčení přerušeno a natáčení pokračovalo v září a říjnu 2020. (Zix.)

Reklama

Reklama