Reklama

Reklama

Pod rúškom tajomstva

  • Česko Stíny Manhattanu (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Investigatívny reportér Porter Wren (Adrien Brody) z Daily News chce vypátrať pravdu o tragickej smrti slávneho režiséra Simona Crowleyho (Campbell Scott) po tom, čo ho zvedie umelcova atraktívna vdova Caroline (Yvonne Strahovski). Po vzájomnom zblížení získa dôverné informácie a odhaľuje skutočný obraz excentrického režiséra, ktorý pátral po dávnych rodinných tajomstvách svojej manželky a neustále zaznamenával jej súkromný život skrytými kamerami. Jedna z jeho nahrávok je však natoľko významná pre miliardára Sebastiana Hobbsa (Steven Berkoff), že boháč sa neštíti ničoho, aby ju získal. Neušetrí ani rodinu Portera Wrena, ktorému postrelí syna. Novinár so zničeným osobným životom si môže vybrať – buď sa stiahne do bezpečia, alebo bude naďalej hľadať pravdu o režisérovej smrti. Ako sa rozhodne? (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (73)

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Takto nejako vyzerajú tri hviezdičky z milosti. Už som sa nemohol pozerať na rad dvojhviezdičkových hodnotení a nad týmto pseudo-neo-noir filmom sa prižmúril obe oči. Bol s veľkou dávkou súcitu k tvorcom pozerateľný bez zapnutia rýchloposunu, ale to je maximum pozitívneho, ktoré som o ňom ochotný vyjadriť. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

V celku zaujímavý thriller, ktorý je atraktívny najmä vo svojom jadre, ale s blížiacim sa koncom neprichádza vyvrcholenie, ale odhalenie, o ktorom tak nejak tušíte po celý čas. Pianista je fakt herec útrpného charakteru, je to o jednej póze, na tom sme si už ale zvykli. Od Yvonne som zase čakal viac ako len odhaľovacie scény, chápem, že niektorých oko to poteší, ale herecký výkon ženských rolí by mal byť viac ako o odhaľovaní či afekte. Z mojej strany ale celkovo spokojnosť, jednohubka, z ktorej nie som sklamaný. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Hneď na úvod iba poviem - vynikajúcich posledných 30 alebo 35 minút. Zvyšok filmu je miestami zaujímavý, miestami trošku nudný, no hlavne v prvej hodinke je to dosť natiahnuté a je tam veľa momentov, o ktorých vieme, že nastanú. Ale myslím si zase tiež, že Adrien Brody a Yvonne Strahovski sú obaja veľmi dobrí a do filmu pasujú. Myslím si, že film potreboval trošku viac venovať sa ústrednej téme a dať tam trošku viac toho thrilleru. Miesto toho ale film rozpráva niekoľko ústredných tém ako hľadanie pamäťovej karty, ktorá môže zdiskreditovať šéfa hlavného hrdinu a ohrozovanie jeho rodiny, čo ju výsledne absolútne rozvráti, a kopec videí zo strany Simona, ktoré sme podľa mňa poznať nemuseli. Keď sa ale film sústredí na jeho smrť a udalosti, ktoré sa stali, tak sa stane veľmi zaujímavým a ako som už povedal, posledná štvrtina filmu je absolútne vynikajúca. Tam som mal konečne pocit, že sa dozvedáme niečo zaujímavé a neopozerané. A už len z toho dôvodu dám filmu pozitívnu odozvu. Lebo s celkovým výsledkom som nakoniec spokojný. Určite by som viac ocenil, keby takto film pôsobil už nejakú tú hodinku predtým, ale stojí to za to počkať. A rozhodne tu nebolo nič, čo by som ohodnotil ako vyslovene otrasné. Len sú to veci, ktoré sú trošku prevarené a obohrané. Rozhodnite sa teda sami, či je "Manhattan Night" film, ktorý by vás oslovil. Z mojej strany je tu spokojnosť. Hodnotenie: B ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Tak sa zvláštne ten film plynie. Je pekne napísaný, ale nemyslím, že niekoho dokáže zmiasť a poentu s nástrelom záveru odhadne každý už niekde pred polkou. Obsadenie fajn, Brody podržal aj väčšie sračky. Neni to nič, čo by mi ustrelilo dekel, ale ani nič, čo by som dopozeral so znechutením a povinnosti. Takže fajn detektívka s trochu noir atmoškou, oddychovka. 3 z 5 ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Příběh filmu "Manhattan Noctrune" se inspiruje v klasickém žánru noir, ale je podán moderně, přitom ale využívá prvky jako detektiv, femme fatale a dokonce i voice-over. A funguje to, protože v hlavní roli jsou tu skvělý Adrien Brody a krásná Yvonne Strahovski. Chemie funguje, příběh je zamotaný, a i když si film za nějakou chvíli nebudu pamatovat, na to jedno zhlédnutí mi přišel fajn. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu, tak i jeho natáčanie prebiehalo v americkom New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama