Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keďže humoru a zábavy nie je nikdy dosť, rozhodli sme sa na slovenské televízne obrazovky vrátiť obľúbený žáner skeč-šou v úplne novom projekte s názvom Kredenc. Pôjde o týždennú retrospektívu vo forme satirických správ a paródií na aktuálne témy z mediálneho, spoločenského a politického prostredia. Diváci sa môžu tešiť na špičkovú zostavu hercov a komikov, v Kredenci sa predstavia Juraj Kemka, Petra Polnišová, Roman Pomajbo, či Zuzana Šebová. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (89)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto je teda ale poriadna kopa smrdutého hnoja. Niečo tak primitívne, stupidne a trápne sa len tak nevidí. Takýto shit môže vyprodukovať jedine tlupa debilov ako sú Kemka, Polnišová, Šebová, Pomajbo a zopár ďalších hlupákov, čo sa ku nim pridali. Banda slniečkarskych zmrdov čo sa pasuje do úlohy komikov a čo je horšie aj do vodcov ohlúpených slušných oviec, ktoré pravidelne vybľakujú na námestí SNP v Bratislave a neúspešne sa snažia organizovať štátny prevrat. Oni a aj ten ich "Kredenc" sú odpad! ()

janesX 

všetky recenzie používateľa

Tak tu sa naozaj dá zasmiať. Oproti Susedom (odpad) a Profesionálom (odpad), je tu konečne niečo na pochvalu. Jediné čomu "nerozumiem", sú scénky Polnišovej s Kubovčíkovou pod názvom "Cuky Luky". Ak sú niekedy dlhšie, nekompromisne prepínam kanál, ale iba nachvíľu. "Cuky Luky" scénky sú skrátka totálne nepozeratelné, ale inak je s oboma týmito protagonistkami vždy sranda. Takže toto je naozaj jediným "tŕňom v oku" tejto komediálnej skeč-šou, inak skvele zohratou partiou, kde výborne zapadol aj Sväťo Malachovský. Pre mňa je Kredenc zárukou úsmevu a tomuto trápnemu humoru (relatívne) úplne rozumiem. A mohlo by to mať kľudne o desať minút viac. 62%. ()

Reklama

ThePaul odpad!

všetky recenzie používateľa

Videl som len jeden necelý diel. A ďalší už asi nezvládnem. Že je to nevtipné až strach, všetci vidia a nespravia to vtipným ani tým, že budú neustále pripomínať, že kredenc nie je ale vôbec vtipná relácia. SOS bolo SOS, a aj keď to mnohí považujú za "stupídnu skeč show", bol to projekt, na ktorý sa aj tak od jeho ukončenia len chvíľkovo chytali s prvým vydaním OOOPS na Markíze. Žiaľ, všetky TV stanice majú pocit, že diváka už zaujímajú len desivé TV noviny, Varené víno, Bytovka, Kluci neřvou a iné pseudo-cowboyské výtvory, čo dáva priestor dostať sa do éteru aj takýmto "vysoko kvalitným" zábavným programom ako je Kredenc, Kukátko, Partička (nie ani oni sa už nedajú pozerať) a im podobné. Potlesk? Nie. ()

D1705 

všetky recenzie používateľa

Kredenc sa až nápadne ponáša na program z dielne STV S.O.S-spravodajstvo ako celoepizódne vsuvky, Cuky a Luky sú moderná verzia Duni a Funi, herci z SOS, Partičky a Haló a program z dielne Daniela Dangla. Niektoré paródie ako Cvokla, O 10 rokov hapčí alebo Zámena kabeliek sú výborné. Len nebyť toho trápneho humoru............... ()

Richie4422 

všetky recenzie používateľa

Snaha vrátiť časy S.O.S. Bohužial tie časy sú dávno stratené. Roman Pomajbo stratil humor v partičke a jeho náplňou resp. samostatnou tvorbou sú trápne športové vsuvky. Petra Polnišová si drží svoj šedý štandard, rovnako Kemka neprekvapí. Jediný kvôli ktorému som to ochotný pozerať je Michal Kubovčík. Ten chlap je jednoducho neskutočný, mrzí ma málo priestoru "Sveťa". Absolútne ma irituje Zuzana Šebová. Samotné zhodnotenie autorov tak hovorí o tom, čo sa človeku dostane. Pár dobrých scénok, zväčša parodických, niekoľko neskutočne trápnych gagov a vata v podobe novín. Kredenc neponúka zábavu, na akú má. Trojica z S.O.S (áno, aj Dangl) je proste vypratá, navyše bez Sklára. Nuda s občasným úsmevom. Hesso Jašterák FTW. Nič viac. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (6)

  • Markíza musela kvôli sťažnostiam svojich moderátoriek scenzurovať prvý diel. Zo scénky parodujúcej TV Noviny museli v repríze vystrihnúť záber s dieťaťom a moderátorke "Karmy" zmizla menovka Krepka. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)
  • Paródie na seriály sa natáčajú v tých istých ateliéroch, v ktorých sa točia aj originály. V rámci šetrenia sa natáčalo aj v byte jedného komparzistu. (Johnny_SVK)
  • Petra Polnišová s účinkovaním v šou dlho váhala, no nakoniec ju presvedčila zostava hercov. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)

Reklama

Reklama