Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nakrútiť záber je niekedy naozaj dôležité. Martini Shot ponúka pohľad začínajúcich filmárov do zákulisia filmárskej brutality. (Barbiken)

Recenzie (5)

BesnaSrnka 

všetky recenzie používateľa

Kazimír je momentálne jeden z najšikovnejších ľudí na VŠMU a ak sa mu nebudú klásť veľké polená pod nohy, môže v blízkej budúcnosti nakrútiť pozoruhodné filmy. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Jedna z najlepších vzoriek, akú súčasná režisérska tvorba na VŠMU ponúka. Najpodstatnejšie je, že to má hlavu a pätu. Pridanými hodnotami sú celkom úspešné pokusy o humor a náznaky vzťahov v skupine. Ako celok to však stále pôsobí trochu neisto a mne bohužiaľ pripadal Palonder so svojou kvázi lámavou slovenčinou skôr trápny. Ale asi to bol zámer. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Jedna z najlepších vecí aké na pôde VŠMU vznikla. Palonder výborný a celé je to postavené na krásnej, absurdnej a skvelo naplnenej zápletke. Fakt som sa skvelo bavil. ()

E=mc2 

všetky recenzie používateľa

....13 a 17? :) Palonder výborný. Stojí za to si tento krátkometrážny film pozrieť. Bavil som sa miestami výborne. 70% ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Tak to som sa pobavil. Aj ako študentský film sa dá natočiť zábavná takmer groteska a nie sú potrebné žiadne prevratné herecké výkony, len jeden Palonder s popleteným jazykom. Každý moment filmu má svoj náboj, pointu a záver prichádza až po titulkoch. Kamera bezcieľne blúdi, mikrofón sníma všetko, čo nemá, presne tak si predstavujem filmárske zákulisie, aj keď viem, že realita bude prozaickejšia. ()

Reklama

Reklama