Reklama

Reklama

Sedemnásťročný Mike Lassiter je obžalovaný z vraždy svojho otca Boona Lassitera, bohatého právnika. Obhajovať ho bude rodinný priateľ Richard Ramsay, ktorému však Mike sťažuje prácu, pretože s ním odmieta komunikovať napriek tomu, že tým riskuje väzenie. Ramsay si vyberie za asistentku Janelle, dcéru výborného právnika, ktorá má takpovediac šiesty zmysel a vždy pozná, keď niekto klame. A tak odhaľuje pravdu skôr než iní... (TV JOJ)

(viac)

Videá (7)

Trailer 2

Recenzie (51)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Súdne drámy odhaľujúce vraha tajomnej vraždy a zároveň snažiace sa oslobodiť zdanlivo jasného páchateľa, už z princípu nenudia a ak aj sklamú, tak ste si ich istým spôsobom užili. To je aj prípad The Whole Truth, kde sme počas flashbackov sprevádzaní nespoľahlivým rozprávačom, aby sme na konci zistili, že všetko je aj tak úplne inak. To by bolo fajn, pointa ma napadla možno až v troch štvrtinách a to som vedel, že mám očakávať twist. Lenže musela by byť aj logickejšie zakomponovaná do deja, pričom pri troche scenáristického umu by to nemusel byť problém. Ale dá sa to aj akceptovať a ten zvrat si užiť bez zbytočného brblania a hľadania nedostatkov, ak sa tak rozhodnete. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Důvod, proč z nás dělají tvůrci pitomce, pro které to mělo zřejmě být první soudní drama, neznám. Jinak si tohle naivní a povrchní podání neumím vysvětlit. Ve finále je úplně jedno, zda vrahem je zahradník nebo Pan Tau, vše je zobrazené nevzrušivě a televizně. A bez šťávy. V 90. letech by divák něco takového skousnul, jenže dnes je to rutinní materiál, se kterým se nikdo neobtěžoval pořádně pracovat. Aneb když jména Keanu Reeves a Renée Zellweger nemusejí znamenat kvalitu. Nestárnoucí Keanu poslední roky nabízí na jeden solidní (John Wick) tři mizerné projekty, Renée měla šestiletou pauzu, tak dlouho zakládala na potomka Bridget Jones a hlavně přicházela o své identické rysy (o výsledku jejích plastik, pod kterými se už obtížně hledá její kdysi roztomilý kukuč, se toho napsalo spousty), nicméně herectví nezapomněla a snad na nějakou zajímavou látku zase narazí. Tentokrát to tak úplně neklaplo. Chrrrrrrr… ()

Reklama

Homer Simpson 

všetky recenzie používateľa

Nechápu jak s tím mohli jít do kin. Už od začátku typický televizní film, do kterého se podařilo sehnat Reevse, Renée (která zde vypadá otřesně) a Belushiho (ztratili rozum?). Než tohle, tak doporučuji radši nějakou Grishamovku (např. https://www.csfd.cz/film/1656-vyvolavac-deste), Dvanáct rozhněvaných mužů (https://www.csfd.cz/film/6178-dvanact-rozhnevanych-muzu) nebo Ďáblova advokáta (https://www.csfd.cz/film/4061-dabluv-advokat) ... ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Tešil som sa na pútavý thriller zo súdnej siene, no v tomto smere som dostal väčšinou iba uťahanosť a všeobecnú priemernosť. Tú ale našťastie vylepšuje pomerne inteligentná kostra samotného pátrania po pravde a zaujímavo načrtnutý charakter toho chalana. Milo prekvapil aj záverečný twist. Lepší priemer. 65/100 ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Vo svojom žánru jasný priemer. Postupne vybudovaný príbeh, kde by záver zaslúžil oveľa väčší „šokujúci“ efekt. Celkom slušný výkon od Keanu a herecký tvár J. Belushiho, ktorý som ešte nevidel. P.S.: Musím sa priznať, že R. Zellwegerovú som na prvý pohľad vôbec nespoznal. Podľa mňa prehnala tú tzv. „pomoc“ od lekárov. Na jej tvári takmer vôbec nie sú vidieť tie „prirodzené krivky“. Kde je tá prirodzenosť? Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (3)

  • Pôvodne mal hlavnú úlohu hrať Daniel Craig, ako bolo oznámené v januári 2014. V apríli, len 4 dni pred začiatkom natáčania, z projektu z neznámych dôvodov vypadol. Craiga v júni nahradil Keanu Reeves. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa v Bostone a v New Orleans. (Arsenal83)

Reklama

Reklama