Reklama

Reklama

VOD (1)

Byť úspešným lupičom vyžaduje mať pevné nervy. A keď ste k tomu aj učiteľom na strednej, potrebujete pevné nervy a vražednú bezohľadnosť. A presne vďaka tomu pri tabuli uspel bývalý zločinec a samozvaný učiteľ Zeki Müller (Elyas M´Barek) v bláznivej školskej komédii Fakju pán profesor 2. A teraz je Zeki Müller späť. Nemá to však vo svojej pedagogickej kariére jednoduché. Čakajú ho ranné vstávania a pubertálni študenti. Na základe toho mu jeho kariéra učiteľa príde omnoho náročnejšia ako jeho doterajšia kriminálna minulosť. Vďaka kontaktom z minulosti sa dostane k slušnej hromade diamantov, ktoré rafinovane ukryje do plyšového medveďa. Lenže jeho tak trochu strelená kolegyňa Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurt) plyšového medveďa venuje detskej charite v Thajsku. (Barracuda Movie)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (423)

verbal odpad!

všetky recenzie používateľa

Babylón čmoudů, náš západní soused Spolkova republika Syrsko-Turecká, začíná po vzoru žabožroutů vyučovat Evropu k toleranci ke kdejakému parazitickému svinstvu, protože pomalu začíná praskat ve švech. Na rozdíl od poměrně vtipné a vcelku svěží jedničky je dvojka filmu „Sagvan a banda vypatlaných dětí německých socek alias Mrdám tě, cigánský mukle“ jen narychlo splácanou a trapnou Troškijádou za každou cenu, jen aby káplo ještě nějaké to ojro navíc. Na povrchu mentálně zaostalá kokotmédie pro stejně vyspělé publikum, uvnitř hrozivě mentorský multikulti podtext o tom, jak podnětné a kůl je mít v kožichu Zimíra, imáma za učitele a mešitu za barákem, jak velkorysé je zkurveným thajským zlodějům nastavovat druhou tvář a oplácet láskou a dobrosrdečností a jak z partičky vymatlaných asociálních dementů vychovat mávnutím kouzelné Angely kohortu „kulturních“, empatických a prudce inteligentních sluníčkářů s dveřmi na jih dokořán. Pro náctileté debily vskutku velmi nebezpečná podprahová taškařice! ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Je to síce fajn a znova som sa bavil, ale Fack ju Göhte Vol. 2 je trošku slabší. Bolo to cítiť hlavne v tých vtipnejších pasážiach, ktoré niekedy alebo nie v takej miere ako prvý diel boli viac trápne ako vtipné. Každopádne pán profesor aj zo svojou triedou idiotov je späť a znova sa jedna o celkom fajn srandu. Škoda len, že sexi pani učiteľka nedostala toľko priestoru ako v prvom diely. Za to im posielam do Nemecka jedno Fakju. 75% - 4* ()

Reklama

maddy 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som, že sklamanie na poli sequelov mi tento rok pripravia práve nemeckí filmári. Suck me Shakespeer alebo Fack Ju Gohtë bola pred dvomi rokmi osviežujúca komédia, ktorá síce nijako nevynikala po scenáristickej stránke, ale dokázala priniesť príjemný humor a hrubozrnnejšiu komédiu v závere hravo pretaviť do good-feeling pohodovky, po ktorej skončení ostal príjemný úsmev na tvári. Dvojka sa snaží viac menej o to isté, akurát sa tu ide v typickom štýle amerických komédií, kde v pokračovaní musí byť všetkého viac, všetko musí byť väčšie (a tak sa z prostredia jednej školy cestuje rovno na pláže do Thajska), viac in-your-face, no výsledku to je akurát tak omnoho menej vtipné a nič čo platilo pre prvý film pokračovanie nezvláda. Už to v podstate nemá žiaden nápad, vývin, akurát sa príbehovo varí z vody, umelo sa to celé naťahuje a niekde v polovici som mal pocit, že postavy sa po tej thajskej lokalite iba voľne pohybujú, niečo neustále melú, prípadne si točia video na YouTube, bez nejakého konceptu a pred záverom tomu chcel niekto v rýchlosti naskrutkovať aj nejaký príbeh, aby ten film pôsobil aspoň na oko kompaktne. Žiadne vypointované pasáže, zapamätateľné hlášky, iba typické nasilu alebo narýchlo spichnuté pokračovanie. Síce je vidieť, že herci sa pri natáčaní poriadne vyblbli a aj Elyas M'Barek v úlohe učiteľa je stále neskutočný sympaťak, no čo z toho, keď tentoraz to bola skôr zábava pre hercov na thajskej pláži, než pre diváka. CELKOVO: 2,5* (5/10) ()

H34D 

všetky recenzie používateľa

Po velice osvěžující jedničce, která dokázala i jisté známky své hlouposti převrátit v přednosti (humor), přichází dvojka, která výše zmíněné absolutně nezvládá. Děj je odbytá a neorganizovaná vata, v níž se postavy volně pohybují po určitém prostoru a volně mluví, přičemž narazit na vypointovaný vtip je zde obtížnější než integrovat muslimy do ČR. Fakjů pane učiteli 2 není vyloženě tragicky nezáživný film, úroveň poskytnuté zábavy zkrátka odpovídá slabšímu průměru... 4/10 ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Mám tyhle filmy prostě rád. Nejen, že se už od začátku tvůrci snaží o to, aby top bylo vtipné - a ono to vtipné je - ale oni tomu dávají i nějaký příběh, který má hlavu a patu a který je celkem originální. Stojí to však hlavně na postavách, které jsou prostě výborné, a já bych se k nim klidně rád vrátil znovu. Karoline Herfurth mi prostě učarovala, takže snad někdy příště více. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (10)

  • Film prelomil nemecký rekord v tržbách počas otváracieho víkendu pre nemecký film (s 2,1 miliónmi vstupov, celkovo približne 17,7 milióna eur). (WalterIK7)

Reklama

Reklama