Reklama

Reklama

Jason Kelly (Zac Efron) má pred sebou skvelú budúcnosť. Je na najlepšej ceste stať sa partnerom v prestížnej advokátskej kancelárii a o týždeň si berie za manželku dcéru svojho šéfa. Dobre vychovaný mladý muž však neuvážene súhlasí, že odvezie svojrázneho starého otca Dicka (Robert De Niro) na jarné prázdniny...a svadba je zrazu v nedohľadne! Divoké študentské večierky, barové bitky a nikdy nekončiace karaoke noci si Dick vychutnáva plnými dúškami a Jason sa chtiac-nechtiac vezie s ním. Keď sa najlepšia party ich života blíži ku koncu, dedo s vnukom zistia, že napriek tomu, že sú tak rozdielni, ich predsa len niečo spája... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (18)

Trailer 1

Recenzie (348)

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Príšerne lacné a šuštiace papierom, ale DeNirova postava išla až tak do vulgárna, až som tomu musel začať fandiť. Rozhodne by sa z toho dalo vyždímať viac (a za Efrona by som uvítal akúkoľvek inú náhradu...), ale bavil som sa. A to je myslím alfabetaomegy. Neobjektívnu štvrtú však capnem za záver (SPOIER!), keď už to citeľne smeruje k tej morálno filmudevastujúcej lajne, že starký si to rozmyslel a nahú sexy študentku pošle kadeľahšie. A ono ne! :-) ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Toľko chvál som počul, že akú skvelú komédiu natočili, a ja pri pozeraní tohto diela nechápem o čom to vlastne hovorili. Myslel som, že Zac Efron už má svoje obdobie trápných rolí za sebou, no a že taký kvalitný herec ako Robert De Niro sa upíše takejto kravine, no to by ma nenapadlo. Čakal som oveľa inteligentnejší humor, ktorý bude maximálne tak ochutený nejakou iróniou a sarkazmom (to by som bral), no namiesto toho to bola konská dávka plytkého, absurdného a nevkusného "humoru" akoby vystrihnutého z druhotriednej americkej teenage komédie. No ďakujem pekne, ale toto nie! Takto si dobrú komédiu určite ani náhodou nepredstavujem... za toto maximálne 1*. ()

Reklama

Flego 

všetky recenzie používateľa

Našťastie sa film nehraje na nič svetoborného, ani mu to primitívny scenár nedovoľuje. Je to len rýchla, občas zábavná jazda perverzného a vulgárneho deda s vnukom, ktorý má pár dní pred svadbou. K tomu sa primiešali drogy, alkohol, pekné dievčatá, zopár bitiek a záverečné rodinné moralizovanie. Proste film, ktorý nezanechá žiadne stopy, len poznanie, že aj vo svojom veku vyzerá Robert De Niro skvele. ()

claudel 

všetky recenzie používateľa

Je to extrémně sprosté, naprosto nekorektní, částečně nechutné a navíc naprosto předvídatelné, ale stejně mi to tak náramně sedlo, že jsem dobře pobavil a nasmál. Měl jsem pocit, že si to Robert De Niro celkem hodně užívá a stejně tak mu skvěle dělá parťáka Zac Efron, jenž se dostává do kůže "Sousedů" :-) A když do toho zapojíme Zoey Deutch, není co řešit. Oddechovka par excellence. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Tak za mě hódně milý překvapení! Jak nemusím Efrona, tak tady mu to šlo bezvadně a ta chemie mezi ním a Robem, kterýho zase naopak žeru jako sviňa, byla bezvadná! De Niro je brutální hovado, který nešetří vulgarismem a chrlí prasácký hlášky co se mu jen huba otevře. A možná že i proto, se mě tenhle starej lotr líbil jako prase! Viď dědečku... 90% ()

Galéria (113)

Zaujímavosti (12)

  • Aubrey Plaza (Lenore) hrá 21-ročnú študentku, no v skutočnosti bola v čase premiéry filmu o 10 rokov staršia. (m.a.t.o.)
  • Keď Nick (Adam Pally) ťukne do svojho bratranca Jasona (Zac Efron), aby ho objal na babičkinom pohrebe, je vidieť ako Nick v pravej ruke drží e-cigaretu a v ľavej pivovú fľašu. V druhom detailnejšom zábere, keď Nick prosí Jasona o objatie mu z pravej ruky zmizla e-cigareta. V ďalšom zábere, keď ho Nick objíma a vydychuje na neho dym je vidieť, ako ju v pravej ruke opäť drží. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama