Reklama

Reklama

Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina

(relácia)
Talk-show
Slovensko, 2014, 266x (44 - 73) min

Účinkujú:

Peter Marcin (moderátor), Jozef Vajda, Martin Hindy, Soňa Pernecká, Miroslav Holec, Tomáš Redey, Martin Breznický, Tomáš Redey ml., Viktor Šuchter (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Talkshow Petra Marcina na aktuálne témy  -  zábavne, atraktívne, netradične. (STV)

Recenzie (49)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Tento pořad jsem viděl jen párkrát, ale nepřišlo mi to zas až tak špatné, abych tomu musel házet ODPAD. Přiznám se, že takový díl s Izerem a jeho vtipy jsem si pustil na youtube hned několikrát. Samozřejmě je to i zde stejné, jako u podobně laděných pořadů – hodně záleží na výběru pozvaných lidí (osobností), podle toho se to všechno odvíjí. Peter Marcin mi ale jako moderátor zas až tak špatný, jak někteří tvrdí – nepřišel. ()

Maslord odpad!

všetky recenzie používateľa

RTVS vsadila na veľké riziko, keď vyberala Marcina za moderátora "originálnej" talk-show. A dopad bol ešte hrozivejší ako sa dalo očakávať. Marcin zakopal posledné čriepky kvality, ktorú mohla verejnoprávna talk-show mať. Nielenže sa nezbavil uragánskeho afektu ala from the 80's, navyše je jeho prejav absolútne nevhodný, ešte viac preafektovaný, nudný a pravdu povediac poľutovaniahodný. Na hosťoch je jasne vidieť ako sa cítia nepríjemne, keď sa cez nich snaží nasilu vymodliť kus vtipnosti - bezúčelne. Obsah hovorí "aktuálne témy - zábavne, atraktívne, netradične", ale nič s toho nie je pravda. Je to len totálne neaktuálne, nudné, trápne a tradične tuctovité. Odpad ako vyšitý - môžeme sa tešiť na roky vysielania. ()

Reklama

mira007 

všetky recenzie používateľa

Slovenská verze Show Jana Krause, která má sice lepší kapelu, ale tón rozhovorů je oproti Krausovi více do lidového komična bez nějakého politického postoje. A navíc tam jsou jako bonus občas nějaké scénky s hosty ve stylu televarieté, což úplně nemusím, ale jestli mne nějaké díly opravdu pobavily tak ten s Tofim a Vaculíkem a ten s Ondrikem, který pantomimou předváděl zimní olympijské sporty. ()

PanJam 

všetky recenzie používateľa

Marcin je svojský moderátor a určite sa napríklad na takého Bičana nechytá. Samozrejme, ak by sme to porovnali s úžasnou Show Jana Krausa, táto talk-show by zrejme nebola ani z polovice taká dobrá. Avšak, záleží aj od hosťa. Marcin je skôr moderátor "pre davy". Niekedy mi príde vyslovene trápny, avšak väčšinou znesiteľný a občas aj vtipný. Niektoré diely boli slabšie, iné zas veľmi dobré. Proste taký priemer. ()

RigorMortis 

všetky recenzie používateľa

Nebolo to úplne zlé. Marcina mám zafixovaného z humoristických relácií alebo seriálov typu Susedia. Vidieť ho v "serióznejšej" úlohe moderátora talk show bolo teda celkom zaujímavé. Svoje tu ale určite robí a kvalitu určuje aj výber hostí - nájdeme tu úplne bezvýznamné "celebrity" ale aj ľudí, ktorí niečo dokázali a majú čo ponúknuť. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama