Reklama

Reklama

Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina

(relácia)
Talk-show
Slovensko, 2014, 266x (44 - 73) min

Účinkujú:

Peter Marcin (moderátor), Jozef Vajda, Martin Hindy, Soňa Pernecká, Miroslav Holec, Tomáš Redey, Martin Breznický, Tomáš Redey ml., Viktor Šuchter (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Talkshow Petra Marcina na aktuálne témy  -  zábavne, atraktívne, netradične. (STV)

Recenzie (49)

pekko odpad!

všetky recenzie používateľa

Radi pocuvate sovinistickeho egoistickeho narcisa, ako neuctivo skace svojim hostom do reci, ponizuje zeny, vsetko otaca na svoju "zabavnost" a publikum sa na tom puci? Mate radi vtipy trapne, ze by sa za ne hanbili aj deti na zakladke a moment na smiech musi ohlasit dzingel? Chcete sa dozvediet o projektoch tak zbytocnych, ze si musia robit reklamu v talkshow? Potom viete, co budete v sobotu Neskoro vecer robit. ()

BesnaSrnka odpad!

všetky recenzie používateľa

Marcin na to skrátka nemá a nikdy nemal. Moderátorom večernej talkšou by mal byť niekto rozhľadený, pohotový a hlavne VTIPNÝ. Peter Marcin nie ani jedno z toho, ale zato dokáže brilantne obrátiť akúkoľvek tému na lacné sexuálne narážky! Humor na úrovni stužkovej na ktorom sa(súdiac podľa komparzu) môžu baviť len babky po prechode. Klinec do rakvy tomu dávajú bezškrupulózne opajcnuté prvky zo zahraničných talkšou. Odpad! ()

Reklama

KukulienkaHO 

všetky recenzie používateľa

Stále sú tu iba samí herci, speváci, športovci atď. Niekedy by si mohol Marcin pozvať aj niekoho menej známeho. Na druhej strane oceňujem, že sa nejedná len o rozhovory, ale príde aj na nejakú akciu, hry a scénky. Marcin sám o sebe nemá takú zásobu vtipov alebo nevie tak dobre improvizovať ako Kraus, ktorý akčné pasáže vo svojej show nemá (väčšinou), ale svojím humorom to utiahne bez problémov aj bez nich. ()

PanJam 

všetky recenzie používateľa

Marcin je svojský moderátor a určite sa napríklad na takého Bičana nechytá. Samozrejme, ak by sme to porovnali s úžasnou Show Jana Krausa, táto talk-show by zrejme nebola ani z polovice taká dobrá. Avšak, záleží aj od hosťa. Marcin je skôr moderátor "pre davy". Niekedy mi príde vyslovene trápny, avšak väčšinou znesiteľný a občas aj vtipný. Niektoré diely boli slabšie, iné zas veľmi dobré. Proste taký priemer. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Tento pořad jsem viděl jen párkrát, ale nepřišlo mi to zas až tak špatné, abych tomu musel házet ODPAD. Přiznám se, že takový díl s Izerem a jeho vtipy jsem si pustil na youtube hned několikrát. Samozřejmě je to i zde stejné, jako u podobně laděných pořadů – hodně záleží na výběru pozvaných lidí (osobností), podle toho se to všechno odvíjí. Peter Marcin mi ale jako moderátor zas až tak špatný, jak někteří tvrdí – nepřišel. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama