Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (séria)


Drž mě za ruku (S01E04)

(epizóda)
  • USA Please Hold My Hand
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Joel a Ellie zanechají auto v Kansas City a snaží se uniknout, aniž by na sebe upoutali pozornost pomstychtivého vůdce rebelů. (HBO Max)

Zaujímavosti (23)

  • Spoiler: Postava Melanie Lynskeyovej, Kathleen, je v seriáli nová. V hre je počuť, že mrchožrúti spomínajú šéfa, ale nikdy nie je odhalený. Joel počas hry nájde aj odkaz od ženy, ktorá prišla o dieťa, keď ho zabili vojaci FEDRY, a prisahala, že sa za to pomstí rovnako ako Kathleen so svojím bratom v tejto epizóde. (molcan2)
  • Spoiler: V hre Ellie používa zbraň až oveľa neskôr v príbehu. Keď to urobí, zabije osobu, ktorú zastrelí. (molcan2)
  • Spoiler: Scéna, v ktorej Ellie (Ramsey) dáva Joelovi (Pascal) kazetu a prezerá si časopis, sa odohráva bezprostredne po tom, ako v hre opustia Billov dom. Táto scéna sa hrá úplne rovnako ako vystrihnutá scéna z videohry, jediným rozdielom je skladba "Alone and Forsaken" od Hanka Williamsa, ktorá hrá neskôr v hre, keď ich v meste prepadnú mrchožrúti. (molcan2)
  • Spoiler: Prepadnutie Joela (Pascal) a Ellie (Ramsey) Lovcami je veľmi podobné ako v pôvodnej hre. Scéna začína mužom, ktorý predstiera, že je zranený, čomu Ellie uverí, ale Joel to prezrie. Joel povie Ellie, aby si zapla bezpečnostný pás skôr, ako sa prepadávači začnú snažiť zastaviť ich auto. Ich čelné sklo je rozbité a oni narazia do prednej časti obchodu v scéne, ktorá je takmer identická so scénou v hre. (molcan2)

The Last of Us - Napospas (2023) (epizóda) (S01E07)

  • Spoiler: Ellie (Ramsey) a Riley (Storm Reid) pohrýzol Kliker, ktorého prilákal hluk, ktorý vydávali. Ellie prežije, ale hoci nie je známe, čo sa stalo s Riley, Ellieine komentáre vo štvrtej epizóde naznačujú, že to bola ona, kto ju zabil, či už ako vraždu z milosti alebo inak. (molcan2)

Reklama

Reklama