Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blížia sa Vianoce a nákupné centrá sa len tak hemžia Mikulášmi. Medzi nimi je aj dvojica podvodníkov, ktorí s chuťou znesväcujú krásne posolstvo toho známeho dobráka s bielou bradou v červenom plášti - prezlečení za Mikuláša a elfa vylúpia každý obchod, do ktorého vniknú. Ich stratégia sa ale skomplikuje , keď sa stretnú s 8-ročným chlapčekom, ktorý im začne vysvetľovať pravý význam Vianoc. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (viac)

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (viac)

Jim Carrey a jeho „prison break“

Jim Carrey a jeho „prison break“

06.06.2007

Všichni ještě pamatujeme časy, kdy Jim Carrey bral 20 miliónů za jednu roli. Dnes hraje ve filmech, jejichž celý rozpočet jen tak-tak dosahuje tuto částku. Jim má buď dobročinné sklony a touží hrát v… (viac)

Reklama

Reklama