Reklama

Reklama

Strangerland

  • Írsko Strangerland
Trailer 1

Catherine a Matthew Parkerovci (Nicole Kidman a Joseph Fiennes) sú noví obyvatelia púštneho mestečka Nathgari v Austrálii. Ich životy však čelia hlbokej kríze potom, čo zistia, že ich dve tínedžerské deti Tommy (Hugo Weaving) v spolupráci s obyvateľmi zaháji pátranie, ktoré čoskoro odhalí náznaky, že s Tommym a Lily sa stalo niečo hrozné. Klebety sa šíria a podozrenia voči sebe navzájom prehlbujú, až sa verejná mienka nakoniec obráti proti samotným Parkerovcom. Teplota v okolitej krajine je na vzostupe a šance detí na prežitie sa každým dňom znižujú. Cathetrine a Matthew musia siahnuť až na dno svojich síl a prekonať vzájomné podozrenia v snahe prežiť a vyriešiť záhadu osudov ich detí. (Incantator)

(viac)

Diskusia

dr.horrible

dr.horrible (hodnotenie, recenzie)

A.D.A.M

SPOILER!  podľa mňa nebola unesená, ale utiekla. nastúpila k cudzincovi do auta a zdrhala. deti odtiaľ zdrhali, lebo je to púšť a domorodci si o tom začali vymýšlať legendy

A.D.A.M

A.D.A.M (hodnotenie, recenzie)

Mám to brať tak, že Lily bola jednoducho unesená? Tatko sa viní, že decka nechal behať po "púšti" a v mamke Nicole ožívalo jej druhé neskrotné ja? Ale je pravda, že vo filme bolo veľa nezodpovedaných otázok ako napríklad, že vôbec neriešili anonymné telefonáty, pritom to mala byť jedna z hlavných stôp, kto mohol Lily uniesť. Príbeh o "dúhovom hadovi" chcel podľa mňa len diváka navnadiť na mysterióznejšiu vlnu a trošku ho oklamať. Nedoriešené (nevysvetlené) bolo aj to, že deti v meste miznú. Mnoho otvorených otázok trochu znižuje kvalitu príbehu, ale aj tak dávam plný počet za atmosféru a za herecký výkon Nicole, ktorá dostala naspäť svoju tvár a rovnako aj za Josepha.

na príspevok reagoval dr.horrible

Green.Peca

Green.Peca (hodnotenie, recenzie)

Nevypadá to zle, Nicole může opět hýbat svaly v obličeji, celkem jí to i sekne, tak snad to bude pecka... 

Reklama

Reklama