Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svérázní lovci se díky nejrůznějším kuriózním úrazům sejdou v nemocnici. A jako naschvál před Novým rokem. Nebyli by to však svérázní lovci, aby si v nelehké situaci neporadili. Dohodnou v operačním sále válečnou poradu a zorganizují akci, v níž má každý svůj úkol. Díky tomu v nemocnici uspořádají monstrózní novoroční oslavu, při níž alkohol teče proudem, nechybí společnice, cikánská kapela a filmový štáb. (ČSFD)

(viac)

Recenzie (2)

provitamin 

všetky recenzie používateľa

Voľné pokračovanie lovu a rybolovu, tentokrát v nemocnici, kde nesmie chýbať alkohol a hlavne pááárty, kde alkohol pije aj šimpanz, pripití "doktori" operujú pacienta podľa inštrukcií čo číta generál v jednej knihe, prídu aj ženy zo susedného oddelenia a na traumatológiu sa dostanú vysokozdvižným vozíkom a pozvaní sú aj pápež a britská kráľovná. Proste absurdnosti, na aké sme zvyklí. 70%, ale prikláňam sa k 4 hviezdam, keď vidím jak je to podhodnotené. Videné v originálnom znení s anglickými titulkami. Trochu ma rušil ruský dabing keď po nemecky hovoril nemecký dedo mráz. Škoda tej nudnejšej prvej polovice, keď sa osadenstvo len postupne zbieralo. ()

magu 

všetky recenzie používateľa

Aj keď toto je "iba" TV film, dávam o jednu viac ako "lovcom". Úsmevov bolo viac, vydarená operácia nakoniec pripomínala niektoré "akcie" z mladosti. Avšak ešte stále sa majú Rusi čo učiť, aby natočili naozajstnú komédiu. ()

Reklama

Reklama