Reklama

Reklama

To bol zajtra žúr 2

  • Česko To byl zítra flám 2 (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď Loua (Rob Corddry), ktorý sa stal "otcom internetu", zastrelí neznámy útočník, Jacob (Clark Duke) a Nick (Craig Robinson) znovu naštartujú stroj času vo vírivke, by sa dostali do minulosti a svojmu priateľovi zachránili život. Nechtiac však pristanú v budúcnosti s Adamom juniorom (Adam Scott). A tak budú musieť zmeniť budúcnosť, aby zachránili minulosť - čo je vlastne prítomnosť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (15)

Trailer 1

Recenzie (96)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Keď som videl, že Hot Tub Time Machine má svoje pokračovanie, tak som sa celkom potešil. Jednotka bola fajn, len občas až príliš perverzná, no toto pokračovanie ma normálne že sklamalo. Aj keď ústredná myšlienka bola v podstate dobre vymyslená, ale nejako mi to v konečnom dôsledku prišlo celé dosť zbytočné. A musím uznať, že absencia postavy Adama v podaní Johna Cusacka bola dosť citeľná (bez neho to proste nebolo až tak ono). Čo ja viem, čakal som rozhodne viac, škoda toho... ()

Moena 

všetky recenzie používateľa

Je to marný, je to marný, je to marný. Točit dvojky komedií tak, že se pokusíme zopakovat vtipy z jedničky, akorát v jinačím kabátě prostě nefunguje. Dialogy jsou při nejlepším trapné, každá potenciálně vtipná scénka je roztažená do nesnesitelné délky a hlavně základní premisy filmu (cestování časem/budoucnost) přinesou jen málo zajímavých nápadů a i ty zašlape postupně do země scénáristická neschopnost a trapný fekální humor. I to cestování časem je většinou úplně blbě a nedává smysl. Jednička byla docela zajímavá a originální. Dvojka je katastrofa. Snad někoho nenapadne v tom pokračovat. A jestli tak, snad zase s Johnem Cusackem. ()

Reklama

Triple H 

všetky recenzie používateľa

Vonkoncom sa nestotožňujem s komentármi naokolo. Jednotka mne osobne veľmi vtipná neprišla, ale pri dvojke som sa nasmial až až. Nie je tu ani náznak nejakej ambície - skrátka film vie, že je blbina a tak len kopí jednu absurdnú scénku za druhou. Jednoducho parta komikov freestyluje a jamuje. A to je presne čo ja od komédie s názvom "Hot tub time machine" očakávam. V podstate až prekvapivo dobrá vec, ktorá je na rovnakej úrovni ako Ferrellove Land of the lost - tzn. fajnšmekrovina, ktorú divák očakávajúci konvenčnejšiu komédiu nedá. P.S.: Film som pozeral opitý. ()

Psycho.R 

všetky recenzie používateľa

U jedničky jsem se vážně hodně bavil. Fekální a úchylné vtípky měli své opodstatnění a zapadli do příběhu. Čekali jste časové zvraty. Důležitým faktem byl návrat do 80´, kde jste kýčovitost čekali. Dvojka není vtipná, nemá žádné odkazy na známé filmy, příběh je o ničem... Trošku se divím, že se John Cusack objeví v cameo roli, to bylo pod jeho úroveň a myslím, že i pod Chevyho... ()

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel bol celkom príjemná oddychovka. Veľa si požičal z kvalitnejších filmov, ale zabavil. Tu sa nevydarilo skoro nič, humor je úchylný, príbeh trápny a všetky postavy nesympatické. Toto sa nemalo vôbec točiť. Dúfam že ich ani vo sne nenapadne spraviť ďalšie pokračovanie. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama