Reklama

Reklama

Baby šéf

  • Česko Mimi šéf (viac)
Trailer 4

Obsahy(1)

Baby šéf je v skutočnosti veľký boss. Navonok síce pôsobí ako milé bábätko, ale vo svojom vnútri je to skúsený biznismen posadnutý obchodnými úspechmi. Pracuje pre organizáciu BabyCorp a jeho hlavným poslaním je zistiť, prečo deti prehrávajú na trhu rodičovskej lásky. Kým lásky k deťom ubúda a podiel BabyCorp na trhu klesá, o to rýchlejšie rastú výsledky konkurenčnej spoločnosti Šteňa a. s. Tá namiesto detí presadzuje do rodín malých chlpatých domácich maznáčikov. Jej zakladateľ Francis E. Francis si môže byť spokojný a veriť, že deti z biznisu s láskou úplne odstráni. Baby šéf sa musí so svojimi pomocníkmi z BabyCorp vydať na špeciálnu misiu za záchranou rodičovskej lásky. A aby v boji proti konkurencii uspel, musí na svoju stranu získať aj svojho staršieho brata. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (24)

Trailer 4

Recenzie (302)

terunka003 

všetky recenzie používateľa

Animované, vtipné, miminkovské, šťěňátkovské, rodičovské, láskyplné, sourozenecké, roztomilé. To bylo hezký! Pohodový animák plný vtipných scének, originálních hlášek (kdo neviděl LOTRa v originále asi nepochytí narážky). Svým způsobem hrzoěn dojemný film, protože jestli své sourozence milujete jako já svojí sestru, tak se v tom najdete. ..já chci taky takový budík.. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Boss Baby." Pre tento film som bol asi jeden z mála optimistov, ktorí hovorili, že možno to dopadne dobre. Teda aspoň do prvého traileru. Druhý trailer to začal pre mňa komplikovať a začal som mať obavy, či a ako to vlastne môže fungovať. Ale po tom čo som mal konečne možnosť film vidieť, tak musím povedať, že som si ho celkovo užil. Bude to jeden z najlepších Dreamworks filmov? Určite nie. Ale rozhodne by som ho nedával medzi ich najhoršie. V prvom rade musím povedať, že ma lákal nápad mať vo filme malé bábo, ktoré sa správa ako veľký šéf. Už to samo vo mne evokovalo možnosť dobrej komédie. No hoci som sa nejako moc nezasmial, tak pár dobrých gagov sa tu predsa len objaví. Nebudem ich moc hovoriť, lebo by som bol asi radšej, keby ste to mali možnosť spoznať sami. Celková dejová línia je podľa mňa trošku divná a povedzme si o tom, čo na tomto filme funguje najmenej. A tou je hlavný zloduch filmu. Okamžite som uhádol kto to bude a ani jeho príbeh nie je ničím zaujímavý. Toto sme videli veľakrát a okrem toho nie je ani veľmi desivý alebo vtipný. Bohužiaľ toto sa akosi nepodarilo. Ale na druhú stranu podľa mňa vzťah medzi oboma hlavnými hrdinami (Timothy a Boss Baby) je veľmi dobre spracovaný. Verím im tú rivalitu, no súčasne sa aj veľmi dobrým spôsobom nakoniec naučia spolu fungovať a dostaneme z ich spolupráce aj nejakú tú dobrú komédiu. A rovnako musím povedať, že originálny dabing filmu je tak dobrý, že všetky emócie filmu funguje perfektne. Alec Baldwin je presvedčivý a rovnako aj chalan, ktorý dabuje Timothyho. A dáva to filmu potrebnú charizmu. Takže aj keď si nemyslím, že by išlo o super silný film, rozhodne som si ho v rámci možností užil, nebránil by som sa k nemu vrátiť a jeho srdečné momenty rozhodne fungujú. Ako som povedal, veľká časť komédie nefunguje a je tu veľa trápnych momentov, ale pár dobrých vtipov sa nájde. Nemyslím si, že je to film pre každého, ale najlepšie je asi povedať, aby ste sa na to pozreli sami a zhodnotili, či je toto film pre vás. Hodnotenie: B- ()

Reklama

movieband 

všetky recenzie používateľa

Perfektní animák, doporučuju shlédnout v originále. Nakřáplý hlas mimi bosse, který jakoby za sebou měl 50 let života a několik flašek whisky tomu dodává správný šmrnc a celkové špičkování mezi ústřední dvojicí bratrů sedí, jak ta mimi prdel do plenky. Celkový přesah pohádky, který se tu do jisté míry vyskytuje taky pohýbe žlučí. Doporučuju, perfektní pohádka, jak pro dospělé, tak pro ty menší, co vládnou světu. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Solidny animak. Prva polovica, ktora je zalozena hlavne na rôznych gagoch a akcnych scenach je slabsia, ale akonahle sa rozbehne aj nejaka zapletka, tak uz to slape ako hodinky. Dockame sa aj nejakych tych pomrknuti na dospelacke filmy, ktore stoja za to. Akcne scény su neskutocne napadite a spickovo natocene. Lepsie jak v sucasnych komixovkach. Ustredna dvojica tvori skvelu buddy dvojku, ktora sa najprv neznasa, ale potom dokonale spolupracuje. Zaporak ma diabolsky plan a k tomu tu je niekolko neskutocne vtipnych postaviciek. Teda skôr babätiek. No konci dôjde aj na dojimave sceny. Skoda, ze chvilu trva, kym sa rozbehne zapletka. Ale na druhe zhliadnutie to vdaka postavam, ktore si divaka postupne ziskaju, môze fungovat lepsie. 6/10. ()

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

Mohla to být velice vyvedená animovaná komedie - jen kdyby byla méně ambiciózní ... kdyby zůstala u správně ujetých a neobyčejně zábavných představ zhrzeného staršího brášky, kterému vpadlo do života zbrusu nové, leč nečekané a nezvané MIMINKO. Kdyby nevsadila na jakousi bojovně naladěnou mimi korporaci ... a kdyby proti sobě nepostavila DĚTI a ŠTĚŇÁTKA. Nenadšené 2,5* ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (11)

  • První trailer byl uveden 16. října na mezinárodní den šéfů. (cihlenka)

Súvisiace novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (viac)

Reklama

Reklama