Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Polícia na francúzskej Riviére si nevie poradiť s mafiánskymi skupinami a tak sa rozhodne vyprovokovať medzi nimi vojnu, ktorá by pobrežie čiastočne vyčistila. Plán je jednoduchý - stačí vylúpiť kasíno vo vlastníctve jednej zo skupín a z činu obviniť konkurenciu. Ale na takúto akciu sú potrební špecialisti... (RTVS)

Recenzie (98)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Před loupeží je důležité dobře nakoupit v hračkářství a zvolit vhodnou šířku pneumatik.. Specialisté, Gappa a Není čas umírat - oblíbené filmy mého pubertálního mládí, ovšem pouze nenáročným, svižným a vtipným Les Spécialistes zůstal status srdcové záležitosti doposud. Akce těch neustále se špičkujících hochů a dámy mohla klidně posloužit jako instruktážní video pro Oceánovu jedenáctku.. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Jeden zo zástupcov zlodejskych vykradacskych filmov ako Melodie Podzemí s Gabinom. Dvaja chlapi + zenska chcu vylupit kasino a o toto hlavne vo filme ide. Tempo je vyborne, ani chvilu nestraca dych, dialogy su doslova perfektne, exteriery nadherne. Hlavnym hercom bol pre mna Bernard Girodeau /Drsny Chlapik s Vino Lenturom/. Film drzi divaka v neustalom napati, neberie sa vazne, potesi optimisticky zaver. Viac takychto filmov, ne Tchory a podobne kravoviny. Tchora uznava tak akurat Jarous. 89 % ()

Reklama

mortak 

všetky recenzie používateľa

Ten scénář je neuvěřitelně děravý a drží pohromadě jen silou přátelství hlavních hrdinů. Padouši jsou po většinu doby někde v pozadí a povinná kráska je tu tak jen náhodně do počtu. Jenže tady jde o to, že si dva francouzští herci chtěli prostě jen tak zablbnout a la Belmondo, a jejich energie udělala z filmu hit jak ve Francii, tak i v Československu. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Celkom prekvapenie, pretože som čakal som málo. Akčné a ľahké krimi, ktoré malo za cieľ kopírovať americkú produkciu. Čiastočne sa to podarilo a isté podobnosti s neskoršou Misson Imposible tam sú. Samozrejme na "americký remake" to nemá. Okrem pár drobností mi vadil netradičný záver - policajt sa dáva na zločineckú dráhu? pche. Hodnotenie: 65% ()

Master19 

všetky recenzie používateľa

Asi je škoda, že v hlavních rolích jsou prakticky neznámí herci. Chtělo by to někoho charismatičtějšího (a ani dabing to nezachránil - i když pomohl). Příběh je dosti originální i když to nejzajímavější, tj. dokonale vykradený sejf, se opakuje neustále jen se mění technické vychytávky, které je nutné přelstít. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené