Reklama

Reklama

Personal Shopper

  • Česko Personal Shopper (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá Američanka Maureen sa živí v Paríži ako osobná nákupkyňa oblečenia pre obletovanú mediálnu celebritu. Svoj voľný čas trávi v zvláštnom opustenom dome, kam sa nasťahovala po smrti jej brata. Je presvedčená, že s ním vie nadviazať kontakt. (ASFK)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (123)

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Takové nic o ničem, kterému před koncem dojde, že by mělo o něčem být, tak to málo co to za tu dobu naznačilo uzavřelo do jakože strašně psychologické pointy, která ale ve finále není ničím jiným, než typickým duchařským klišé. Ono to popravdě ani nebylo moc kam jinam vést. Místy to má slušnou atmosféru a když si Kristen Stewart píše s neznámým číslem, přišlo mi to hodně napínavé, ale postupem času si mě to získávalo stále míň a míň, když se to nikam nerozvíjelo - a že mě to ze začátku omrzelo celkem rychle, od textovek si mě to pak zase na chvíli získalo, ale ani to netrvalo dlouho. Ono to vlastně hodně stojí na tom očekávání, co z toho vlastně vypadne a některým jen to očekávání evidentně stačí, když to vypadá dostatečně artově, nekonzumně a jinak. Ok, budiž, ale já od skutečného artového filmu chci prostě mnohem víc, minimálně nějaký přesah. A tenhle film ho nemá a ke spokojenosti mi nestačí jen zajímavý (a přitom prázdný) dojem. A přitom by stačilo vše víc rozehrát a dát tomu nějaký tvar a skutečnou myšlenku, ne jen pár "chytrých" plků. 2* ()

runner85 

všetky recenzie používateľa

Ak by sa ma zajtra dakto opýtal o čom bol tento pravzláštny film, tak by som buď nevedel odpovedať. Alebo by som povedal, že o žene čo nakupuje, esemeskuje a tára sprostosti. Harf si ma bude určite zase raz doberať, že som prihodil hviezdu za rozkošné ... ale to nie je pravda! :) O ducharine vlastne netreba hovoriť, lebo buď tam nie je, alebo je ju tam cítiť slabúčko, ako harmančekový čajíček. A vlastne neviem čo som pozeral... ()

Reklama

POMO 

všetky recenzie používateľa

Crossover duchárskej drámy a vražedného thrilleru, s intímnym ponorením do hlavnej postavy, ktorá sa vysporadúva so smrťou brata a súčasne hľadá samú seba. Film výborne využíva emo-hĺbku Kristen Stewart, prenasleduje ju na každom kroku, v každom emocionálnom výkyve, ktorými prechádza ako medzi kvapkami dažďa. Iba v najintímnejšej, masturbačnej scéne ju kamera nechá v spálni samú. Najlepšie zostrihaná, pätnásťminútová (!) esemeskovacia scéna ever. Príjemne mrazivá, depalmovská filmová hračka, ponorená do tajomstiev a nejednoznačnosti, stimulujúca zmyslový prežitok. A to ja rád. [Cannes] ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě zajímavá a v mnoha ohledech napínavá duchařina, o které je dobré vědět co nejméně, aby skutečně dokázala překvapit. Plusem je překvapivě Kristen Stewart, které role opravdu sedí a několik skutečně napínavých a skvěle vygradovaných scén. Bohužel má film neskutečně utahané tempo a tak se na to zajímavé, občas čeká až moc dlouho. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Zvláštní snímek, který spojuje žánr, jež by mohly fungovat samostatně. Drama o dívce, kterou nebaví její práce a snaží se dostat ze smrti svého dvojčete. Do toho je to ale ještě mysteriózní thriller s doslova hororovými scénami. A i když některé scény samostatně fungují zajímavě, celkově, ani s poslední scénou, se nějaké velké duchovní naplnění nekoná. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčelo se také v Praze. (jlhgjh)
  • Celosvětová premiéra proběhla 17. května 2017 na Cannes FF. (ČSFD)

Súvisiace novinky

69. ročník MFF Cannes

69. ročník MFF Cannes

23.05.2016

V neděli skončil 69. ročník mezinárodního filmového festivalu v Cannes, který přinesl mnoha tvůrcům různá ocenění za jejich tvůrčí činnost v oblasti filmu. Patronem tohoto ročníku stal francouzský… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené