Reklama

Reklama

Doktor Martin

(seriál)
  • Česko Doktor Martin
Trailer
Komédia / Rodinný / Dráma
Česko / Slovensko, (2015–2016), 27 h 41 min (Minutáž: 51–53 min)

Réžia:

Petr Zahrádka

Kamera:

Miloslav Holman

Hrajú:

Miroslav Donutil, Jitka Čvančarová, Gabriela Marcinková, Jana Štěpánková, Norbert Lichý, Václav Kopta, Tomáš Měcháček, Tomáš Jeřábek, Emília Vášáryová (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(32)

Obsahy(1)

Humorný seriál z prostredia  podhorského mestečka Protějov v Beskydách. Stret svojráznej povahy nového obvodného lekára z Prahy s podhorským spôsobom života prinesie rad zábavných, aj menej veselých, nečakaných situácií. Jeho profesionálne kvality dokážu pacientom pomôcť aj v  mimoriadnych prípadoch, ale je otázne, či sa Protějovčania kvôli tomu dokážu zmieriť s odťažitým a uštipačným  Pražákom. Ak k tomu pridáme aj jeho schopnosť tým najnevhodnejším spôsobom oznamovať pravdu, môžeme o tom pochybovať. (RTVS)

(viac)

Recenzie používateľa lubica1995 k tomuto seriálu (2)

Doktor Martin (2015) 

Veľmi sa mi to páči. Pri dnešnej možnosti výberu s toho množstva seriálov a filmov a žánrov a zápletiek ma celkom milo prekvapil práve tento nízko hodnotený seriál a stále sa mi potvrdzuje, že nemám veriť recenziám, ale dať na vlastný úsudok a intuíciu. Veľmi dobre natočený seriál a výborne vybrané postavy. Má to pomalý spád, nikam sa príbehy neponáhľajú a veľa sa nasmejem. Predošlé zahraničné spracovanie som nevidela a tak neviem posúdiť, či je to prekopírované alebo nie, ale toto mi stačí. Príjemný relax, ktorých by mohlo byť natočených viac a mohli by nahradiť všetky tie úžasné novodobé české a slovenské seriály o "ničom", kde sa herci a režisér stále držia stále svojich postáv a nevedia, kedy treba odísť a tak stále vymýšľajú nové zápletky, vzťahy a po prezretí všetkých (alebo aspoň doposiaľ natočených) dielov vlastne zistíme, že sú to len obyčajné prostitútky. Za mňa 5. ()

Season 2 (2016) (S02) 

Dokonalé. Jitka Čvančarová je výborne prepracovaná postava, ktorá sa prispôsobila. Donutil je Boh českého filmu. Gabika Msrcinková, ako sestrička je tiež výborná a policajt je TOP. TOP. Naozaj sa smejem, keď sa len nadýchne. Neviem, či som nestranná... dúfam, že áno, ale určite si zaslúži pozornosť práve tento seriál. Nieje tan žiadny západný štýl.. vyumelkované postavy, ale je to Česko. Krajina, prostredie, povahy a vlastne .... veľa to hovorí práve to, že Česi toto vedia. - natočiť seriál, ...byť pyšný na svoju zem..Škoda, že my to nevieme. Klobúk dolu. ()

Súvisiace novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (viac)

Reklama

Reklama