Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Premôže malý Alex pomocou dômyselných pascí štvoricu zločincov medzinárodného formátu? Medzinárodní priemyselní špióni chcú získať tajný raketový čip ukrytý v detskom autíčku, ktoré doputovalo k malému Alexovi. Zločinci ho rýchlo vypátrajú, ale netušia, že v malom chlapcovi majú silnejšieho a prefíkanejšieho protivníka... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (504)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Je to zbytočný film s kopu klišé a trápneho humoru, ale deti (ktoré nepoznajú klasiku) by ho mohli zhltnúť... A možo aj nie... ________Napokon som zvládol aj druhé pozretie a opantaný debilitou vianočnej produkcie dávam prckovi dve hviezdy... Ale vidieť škaredú Scarlett Johansson sa určite oplatí... ()

JADIM 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že hlavným dôvodom extrémne nízkeho hodnotenia je názov, ktorý tento film akokeby zaraďoval do pôvodnej série Sám Doma s Kevinom. Napríklad na ImdbSám Doma 3 "až" 44%, čo je 2x viac ako na ČSFD. Úžasného Culkina nebolo ľahké nahradiť, ale myslím, že Alex sa dá považovať za úctyhodnú alternatívu. Je podobne sympatický, šikovný a zákerný ako Kevin. Vo filme je vidno aj nejakú originalitu, nebol to iba kopirák prvých 2 dielov. Boli tu rozdielne nápady a celkovo aj dej bol robený na iný štýl. Taktiež sa mi pozdáva atmosféra ulice s jednou príjazdovou cestou na zasneženom Chicagskom predmestí. Aj Sám Doma 3 je stále film, ktorý si na vianoce vždy rád pozriem a mrzí ma toto malé hodnotenie. Nemohol by byť profil filmu aspoň modrej farby? :( 7,5/10 (Videné v TV, SK dabing) ()

Reklama

Big Bear odpad!

všetky recenzie používateľa

Sám doma, to není o klučíkovi bojujícím s gangstery. Není to o pro mně nesympatickém Culkinovi ani o trochu sympatičtějším Alexovi Linzovi, kterej měl účes jak z éry sedmdesátek. Sám doma je prom mně osobně o Harrym a Marvovi. A jelikož tu chyběli, nebylo prakticky na co koukat. To koncetrované neustálé padání útočníků, hekání a svíjení se v těch všelikých pastech nebylo ani trochu vtipné. Divák se tak nějak pomalu modlil aby se nájezdníci konečně dostali do domu a mohla přijet kavalerie. Ta přijela v podobně dvou pluhů, vozidel FBI a nezbytných hasičů, kteří pak běhali kolem objímajícícho se Alexe s maminkou jak američtí pěšáci kolem umírajícího kapitána Millera v Ryanovi. Chyběl tam už jen prezident of USA a tleskající dav mávající vlajkami s hvězdami a pruhy. Ne, z jednoho čajového sáčku možná uděláte ještě jeden čajík, ale ten třetí výluh už nebude k pití i když sáček znovu pěkně zabalíte. Tohle bylo opravdu trapné - ODPAD. ()

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Je to veľmi slabé, no ajtak nie až tak aby bolo hodnotenie 22 %. Sám doma 3 dopláca hlavne na to že dva predošlé diely sú úplne niekde inde. Scenár je o mnoho tupší a ničím výnimočný aby si film niekto opakovane púštal. Záporný tým nemá poriadne čím rozosmiať a ani tu nemáme hlbšie posolstvo. Herci mi boli miestami až nesympatický a trochu asi funguje spomienkový optimizmus. Zívať od nudy pritom nebudem, a určite nedám odpadové hodnotenie. Takých 40-45 % je podľa mňa adekvátnejšie. ()

higuain 

všetky recenzie používateľa

Nedoceněný film. Tenhle Sám doma totiž rozhodně není špatný. Je to poslední díl, který ještě napsal John Hughes a ať se na mě nikdo nezlobí, podle mě je to znát. Je v tom určitě hodně nostalgie, protože jsem na tom vyrůstal (tak jako na prvních dvou filmech), ale i když se na to podívám dnes, kdy už dávno nejsem cílovka, tak mě to prostě stále baví. Pro mě Vánoční klasika. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (8)

  • Macaulay Culkin odmítl hrát v tomto filmu, protože ho role Kevina (z prvních dvou dílů) omrzela a měl pocit, že by do filmu neměl čím přispět. (Cheeker)

Reklama

Reklama