Reklama

Reklama

Magic Mike: Bez nohavíc 2

  • Česko Bez kalhot XXL (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Tri roky potom, čo Mike na vrchole svojej kariéry ukončil dráhu striptéra, sú aj ďalší Králi Tampy pripravení zavesiť toto povolanie na klinec. Chcú tak však urobiť svojou vlastnou cestou - posledným dychberúcim predstavením na Myrtle Beach. Aj s legendárnym Magic Mikeom. Na ceste za ich poslednou show, na ktorej si urobia niekoľko prestávok v Jacksonville a Savane, aby obnovili staré priateľstvá a spoznali nových ľudí, sa naučia nové triky a prekvapivým spôsobom dajú zbohom vlastnej minulosti. (Continental film)

(viac)

Videá (15)

Trailer 3

Recenzie (239)

maddy 

všetky recenzie používateľa

Slovo, ktoré druhého Magic Mikea vystihuje najpresnejšie je zbytočnosť. Týchto pár písmen totiž o ňom povie úplne všetko. Zatiaľ čo sa prvý film snažil o nejaký príbeh a Soderberg natočil v podstate funkčnú drámu s funkčnými postavami, ktorá sa akurát odohrával v prostredí striptérov, druhý film po jeho odchode zíva prázdnotou. Vydal sa cestou odľahčeného road-movie, pričom odlišný prístup nemusí zákonite znamenať zlý film, keby však tomu prístupu nechýbalo čokoľvek navyše. V Magic Mike XXL však nie je nič. Úplne abstinuje akýkoľvek dej, ani jedna postava nie je nijako zaujímavá alebo bližšie rozpracovaná, chýba tu jediná emócia, zvrat, prekvapivá scéna, čokoľvek. Celé je to o tom, že sa partia striptérov vo výslužbe rozhodne ísť karavanom na „strippter convection“ a tak sa osemdesiat minút v karavane s pár zastávkami kecá o ničom a v závere každá z postáv predvedie svoje sólo vystúpenie so síce fajn choreografiou, ale následne po ňom celý film skončí. Málo? To si píšte! Nehovorím, že by tu niekto niečo vyslovene kazil; réžia je OK, ale rutinná, kamera je OK, ale rutinná; hudba je OK, ale rutinná, no vo výsledku to je neskutočne prázdny film o ničom, v ktorom sa dohromady nič nestane, nič nevyrieši a nakoniec to tak nejako o ničom skončím až pri záverečných titulkoch ostane pocit úplne prázdnosti. Áno, je tu pár fajn scénok a asi jeden/dva slušné vtípky, ale to na dvojhodinový film ani zďaleka nestačí. Prvý Magic Mike bol totiž drámou o striptéroch, druhý je iba film so striptérmi. A to je rozdiel. CELKOVO: 2* (4/10) ()

danca044 

všetky recenzie používateľa

Na první díl tohle pokračování určitě nemá. Channing Tatum je pohybově prostě nejlepší, bez něj by film nebyl takový jaký má být. A co se týče Joea Manganiella a jeho nezapomenutelného tance na benzínce, nepočítám-li jeho strhující úsměv, tak to je prostě zážitek na celý život. Tenhle film jen tak neomrzí, člověk se při něm jak zasměje, tak si i zaslintá :). Za mě určitě plných pět hvězdiček. ()

Reklama

MoiJe 

všetky recenzie používateľa

Parta starnucich stripterov sa vyberie na autovylet uzit si naposledy velke vystupenie. Nuz a to je k deju vsetko, takze dalej k striptizu samemu. Napad vlozit do choreo nieco z postavy je super, len samotne prevedenie ma akosi neuspokojilo. Tarzan a Cukrik vobec nic, Matt Bomer je z akehosi dovodu ovela viac sexy plne obleceny v serialoch, Joe M je tiez pritazlivejsi ako drsnak, ked nie je za tutka, a tym padom zostava Channing a ako dobre no, ale ten tiez vie byt v priebehu filmov ovela viac charming. Zhrnute podrhnute, nepovazujem za ok, ked sa pekni chlapci vyzliekaju a ja by som si ich viac uzila v dalsej akcnej nahanacke. Vinim choreografov. :) ()

Doudis19 

všetky recenzie používateľa

S odchodem Soderberga a McConaugheyho, film postrádá výraznější hereckou osobnost a především vyváženost tempa. Film se nese v duchu: taneční číslo-vtipný řeči-vážný řeči-taneční číslo-vtipný řeči-vážný řeči atd... Část v černošským baráku naprosto příšerná, stejně jako veškeré černošské postavy v čele s trapným Donaldem Gloverem. Stará partička naštěstí nezklamala a zachovává si vtip a klid i v situacích, kdy je scénář nechává očividně improvizovat. Přežít se to dá, ale samozřejmě mělo zůstat pouze u původního Magic Mikea. Nakonec musím uznat, že Joe Manganiello je prototyp mužskýho jak má vypadat, žadný ty 70-ti kilový vychrtla typu Fassbendera. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Občas se stane, že některý film překvapí a vydělá více peněz něž by se čekalo. To si pak sednou moudří lidé a dají hlavy dohromady. Jenže bohužel je napadne dát dohromady i díl druhý a vůbec jim nevadí že původní film byl vlastně ukončen, vše bylo řečeno, navíc obsahoval v té době hodně stoupajícího Matthewa. Pochopitelně ten již nemá zapotřebí někde ukazovat svůj holý zadek. Svou kariéru si vydřel a soustředí se na zcela jiné role. Chápu. Ovšem nechápu proč šel do téhle břečky Tatum. Copak nečetl scénář? Děj jsem nenašel a druhou hvězdu dávám za vynikající pecku I want it that way. 30% ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)
  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama