Reklama

Reklama

Magic Mike: Bez nohavíc 2

  • Česko Bez kalhot XXL (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Tri roky potom, čo Mike na vrchole svojej kariéry ukončil dráhu striptéra, sú aj ďalší Králi Tampy pripravení zavesiť toto povolanie na klinec. Chcú tak však urobiť svojou vlastnou cestou - posledným dychberúcim predstavením na Myrtle Beach. Aj s legendárnym Magic Mikeom. Na ceste za ich poslednou show, na ktorej si urobia niekoľko prestávok v Jacksonville a Savane, aby obnovili staré priateľstvá a spoznali nových ľudí, sa naučia nové triky a prekvapivým spôsobom dajú zbohom vlastnej minulosti. (Continental film)

(viac)

Videá (15)

Trailer 3

Recenzie (238)

Figu 

všetky recenzie používateľa

Příšerně teplý film! Dokonce mnohem teplejší, než první díl. Dopomohly tomu i slůvka z procítěné flákoty od Backstreet Boys a samozřejmě přiteplený taneček z obchůdku u čerpačky, ve kterém se stoprocentně rozteklo vše v mrazáku! Teplý Tatum, teplý Tarzan, teplá celá ta skvadra, teplo se dalo krájet, teplo je všude, teplo je v nás!!! Dvě hodiny tepla je nesnesitelné a dávám dvě nejteplejší hvězdy ze všech teplých, co jsem kdy do světa vyslal! Těším se na prosinec!!!! 30% ()

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Nie, nie nie nie nie_____ Čo som to videl? Tanec naolejovaných chlapov? Niéééé. Channing Tatum je herec ktorého ozaj nemusím. Hral v niekoľkých dobrých snímkach ale väčšinou to po hereckej stránke nestálo za nič. No a Magic Mike 2 nie je žiadnou výnimkou. Videl som to bohužiaľ celé, na silu. No a môžem vám pokojne prezradiť, že dámska časť osadenstva s ktorou som do sledoval, sa bavila viac. Tieto metrosexuálne bez-mozgové hory nasteroidovaných svalov ma nedokázali upútať, sorry, nebol som cieľová skupina. ()

Reklama

MoiJe 

všetky recenzie používateľa

Parta starnucich stripterov sa vyberie na autovylet uzit si naposledy velke vystupenie. Nuz a to je k deju vsetko, takze dalej k striptizu samemu. Napad vlozit do choreo nieco z postavy je super, len samotne prevedenie ma akosi neuspokojilo. Tarzan a Cukrik vobec nic, Matt Bomer je z akehosi dovodu ovela viac sexy plne obleceny v serialoch, Joe M je tiez pritazlivejsi ako drsnak, ked nie je za tutka, a tym padom zostava Channing a ako dobre no, ale ten tiez vie byt v priebehu filmov ovela viac charming. Zhrnute podrhnute, nepovazujem za ok, ked sa pekni chlapci vyzliekaju a ja by som si ich viac uzila v dalsej akcnej nahanacke. Vinim choreografov. :) ()

Eldrick 

všetky recenzie používateľa

Soderbergh stál za kamerou (jako kameraman) a taky stříhal, vy chytráci, co se tu vometáte moudrama, že někdo parazituje na jeho jméně. Právě díky jeho formě se na to dá koukat, i když to nemá vůbec žádnej děj. Přiznám se, sám bych na to dobrovolně nekoukal, ale moje holka má ráda toho profi neherce, Čuníka Tatůma, takže jsem ji po kvalitní mrdačce taky udělal radost. Co si z toho pamatuju, je, že banda homokládsky vypadajích navštěvníků posilovny objíždí Ameriku v přívěsu a buzerantsky se kroutí na různých večírcích, od domova důchodců pro starý rašple, až po rozlučky se svobodou. Čuník u toho simuluje tanečními pohyby prcání všech zúčastněných, ale přitom bych chtěl mrdat starou Willa Smithe, která vypadá pořád zachovale. Akorát z podvozku už má zřejmě stejně vjezd do pískovny. Naštěstí mi ale ztopořila intelekt účast Amber Heard. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

To bylo zábavy. Vysloužilí striptéři vyrazili na své poslední vystoupení, občas někoho potkali a vůbec nic se přitom nestalo. V poklidu jsem při jejich cestě podřimoval, nic zajímavého mne nerušilo, ale pak to přišlo - velkolepé finále. Nic nudnějšího jsem už dlouho neviděl a tak jsem pořád doufal, že chlapci vytáhnou ze slipů své neoriginální kostýmy hasičů, policistů či pilotů a pořádně to rozjedou. Nestalo se tak a já tu hvězdu dávám jen a jenom za jejich konferenciérku Rome, která tomu nudnému chlapskému obnažování dodala alespoň trochu šťávy. ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama