Reklama

Reklama

Preservation

Trailer 1

Obsahy(1)

Mike, jeho žena Wit a starší brat Sean spolu vyrážajú na malý dobrodružný výlet do hlbokých hôr. Takmer rodinný výlet plný pohody sa nečakane zmení po rannom budíčku, kedy si všetci traja uvedomia, že v danej oblasti nie sú ani zďaleka sami. Z lovcov a lovkyne divokej zveri sa po krátkom čase stáva lovená zver. (*CARNIFEX*)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (28)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Až na nezmyselné chovanie postáv a hlúpe znaky na čele to bolo dobré. Ale to, že by dvoch chlapov prekvapili malé deti závislé na mobiloch je ťažko uveritelné. Ale žena to zvláda v pohode a tak tu máme menšiu revenge. Tie tupé deti mi pripomenuli deti z Jazera Smrti. Hrajú sa na neviniatka ale sú zdrojom zla! + absolútne brutálny Ford Bronco ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Taká vyluhovaná verzia Eden Lake, bez napätia, bez potrebného drajvu, bez patričného gore a aj bez toho, aby pridávala čokoľvek vlastné. Jednoducho len obyčajná, zúfalo nudná naháňačka po lese s deťmi ako zabijakmi a ešte aj to v závere odhaľuje ako prekvapivú pointu, aj keď divákovi je situácia jasná už minimálne po prvej polhodine. Vykastrovaný survival, ktorý je od začiatku nezaujímavý a ani keď sa rozbehne tak jeho pútavosť nijak nestúpa, keďže dohromady nič nepredvedie. Úplna zbytočnosť, v ktorej režisér nepriniesol nič vlastné, jediný nápad, jedinú zaujímavejšiu scénu a ani v závere nemal najmenšiu snahu sa nejako odviazať. Ešte aj to prostredie je absolútne nevyužité. Niečo také nemám najmenšiu chuť brať na milosť. CELKOVO: 1* (2/10) ()

Reklama

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Sledovatelný lesní survival. Pěkné prostředí, letní atmosféra, příjemný náladotvorný soundtrack. Šel bych možná na 3* i přes to, že chování postav se postupem času stává blbějším a blbějším (vlastně se tam všichni mohli navzájem pohodlně pozabíjet asi stokrát, ale to by to skončilo moc brzo). Jenže k tomu, jak snímek nestydatě vyloženě vykrádá jednotlivé scény z příbuzných filmů, především z Eden Lake, přičemž nepřidává vůbec, ale opravdu vůbec nic vlastního, k tomu benevolentní být odmítám. Stačí, že je neoriginální a nekreativní současný komerční horor. Indie scénu tímhle marasmem prosím neprznit. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Marná to snaha kámo. Chris si vo svojej kupole dostatočne neusporiadal sled všetkého, čo v poslednej dobe videl a vyšejkoval inscenačnú sračku s nechutným castom. Tie do gzychtu bijúce podobizne filmárčin z poslednej doby ma urážali v každom zábere. V tomto prípade nevhodný, no pre mňa ok sound dvihol snímok nad bod mrazu. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Vcelku slabý a opozeraný, moderný survival, ktorý je od začiatku zbytočne nezaujímavý a keď sa konečne rozbehne, tak to nedokáže uhrať o moc lepšie. Nie je ani bohvieako pekne natočený; prostredie je nevyužité, oku lahodiace zábery sa nekonajú, avšak na uši útočia blbé kecy 3 otravných hlavných postáv, ktoré stvárňuje trojica nesympatických hercov. Predvídateľnosť, stupidita a trápnosť prevládajú, kdežto atmosféra a napätie sa držia v úzadí a nejaké drsnejšie hororové aspekty by tu bolo naivné očakávať, keďže je po chvíli jasné, že pôjde len o taký opatrný survival thrill. Kvantá podobných a hlavne lepších sa dajú nájsť medzi modernými i starými počinmi. Tento ma nebavil. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama