Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(séria)
Trailer 2
Akčný / Krimi / Mysteriózny / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Keď už si Matt myslí, že v meste je znovu poriadok, v Hell's Kitchen sa objaví nový nepriateľ. Muž bez strachu musí čeliť novému nepriateľovi Frankovi Castleovi a svojej dávnej láske – Elektre Natchios. Problémy nastanú vtedy, keď sa Frank Castle rozhodne pomstiť, a zrodí sa Punisher, muž, ktorý berie spravodlivosť do vlastných rúk. Matt si musí udržiavať rovnováhu medzi svojím poslaním právnika a nebezpečným životom Diabla z Hell's Kitchen. Čelí životným rozhodnutiam, pri ktorých si začína uvedomovať, čo znamená byť hrdinom. (Zdroj: http://comicbox.eu/)
(oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (128)

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kým prvá séria bola skôr 70%, než 80%, druhá je skôr 90%, než 80%. Výrazných plusov je viacero. V prvom rade, tvorcovia už vedeli, do čoho idú a čo robia a že to robia dobre a že to na prvý raz malo úspech, takže na druhý raz dostali zrejme vyšší rozpočet a hlavne voľnejšie ruky. Vďaka tomu je druhá séria miestami až jemne fenomenálna. Kým v prvej sérii, čo sa akcie týka, zaujala len chodbová scéna, tu je vynikajúca akčná sekvencia snáď v každej časti. Ďalšími veľkými plusmi sú nové postavy Elektra a predovšetkým fantastický Punisher. Za mínus by som označil stále pretrvávajúci bizarný dojem z kuriózne vyľudnených newyorských ulíc a uličiek a scenár, ktorý sa ku koncu mierne rozpadáva a na niektoré zásadné otázky neodpovedá, čo tvorcovia síce akiste urobili preto, aby si v rukáve nechali pár dobrých kariet pre tretiu sériu, ale skrátka to vadí. ()

Styxos 

všetky recenzie používateľa

Elektra a Punisher úžasný. Celkově dokud to staví na konfliktu dvou likvidátorů zločinců, tak je to perfektní. Pak ale nastoupí dlouhá výplň, snaha napojit se na zbytek seriálovýho univerza, a věci kolem Ruky... drsný, temný a nekompromisní to je, ale ve výsledku toho chce ten seriál na můj vkus obsáhnout moc ()

Reklama

mm13 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Punisher, Elektra a takmer nesmrteľní ninjovia by každý osve pokojne vystačili na tri série Daredevila, nie sú však zďaleka jedinými protivníkmi/spojencami jeho druhej série. Scenáristi skrátka na plyn tlačiť neprestali a sypú to do fanúšika jedna radosť. Všetky línie pritom dostávajú dostatočný priestor a ten najväčší vnútorný boj stále a jednoznačne patrí hlavnému hrdinovi; silné vedľajšie postavy ani starobylé nebezpečenstvá nijako neuberajú na intenzite jeho najvnútornejších zápasov, naopak, umocňujú ich a robia osudovejšími. Posledná scéna bola v tejto rovine obrovskou úľavou a môžem len zopakovať - radosť čakať, čo bude ďalej! ()

MikyAff 

všetky recenzie používateľa

Co se týče linky s Punsiherem, jsem nadmíru spokojená. Spojení drsňáka s někdy až příliš kladným Daredevilem byla zábava sledovat. Čím už u mě tahle série už tolik nebodovala, byla Electra a Stick. Jednoduše mi celá tahle kauza nesedla. Takže kvalitou je tahle sezóna zhruba na stejné úrovni jako první, ale dle mých pocitů a počtu dílů, které mi bavily, je o tu hvězdu slabší. ()

jh666 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Už první série byla skvělá, ale druhá ji ještě o kus překonala. Mám opravdu problém najít na ní nějakou chybu (jen ten Foggy mě občas iritoval). Staré postavy opět skvělé (Fisk už je opravdu záporák a Stick má konečně o něco více prostoru). Skvěle ale fungují i obě nové postavy. Punisher Jona Bernthala je výborný. A pak je tu Elektra, která je naprosto božská. 100 % ()

Galéria (187)

Zaujímavosti (19)

  • Na konci epizody v baru je v pozadí v televizi vidět hokejový zápas New Jersey Devils. (Epistemolog)
  • Scény na lodi byly natočeny na palubě USCGC Lilac (WAGL-227), která se nachází na molu 25 na Manhattanu. Je to jediná parní stále funkční loď, která existuje. (Epistemolog)
  • Punisher se v originálním komiksu poprvé střetl s Daredevilem v čísle 183. Druhá serie Daredevila se touto sérií inspiruje. (UncleMorty)

Súvisiace novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (viac)

Reklama

Reklama