Reklama

Reklama

Lepší spánok: Verejnoprávna služba s Andrejom Bičanom

(relácia)
Publicistický / Experimentálny
Slovensko, 2014, 300 min

Obsahy(1)

Vysielanie pre všetkých, ktorí nevedeli zaspať. (STV)

Recenzie (24)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Prvého apríla roku 2014 v neskorom nočnom čase (medzi polnocou a piatou hodinou ráno) slovenská verejnoprávna televízia (STV) do svojho vysielania zaradila trapne recesistickú reláciu "Lepší spánok". Podivný moderátor Andrej Bičan a zopár jeho rovnako potrhlých kolegov počítalo ovečky, aby sa divákom ľahšie zaspávalo. Vidím podľa hodnotenia a komentárov, že sa to u mnohých ľudí stretlo s ohromným úspechom a značne ich to pobavilo. Mne to až také zábavné rozhodne neprišlo. Dám však tomuto jednorázovému projektu jednu hviezdičku za síce blbý, ale originálny nápad. * ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Andreja Bičana aj napriek občasným trápnym fórom môžem, ale toto som nepochopil. Ďalší intelektuálny humor, ktorý sa nepodaril. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Už dlouho mi něco tak originálního na veřejnoprávním vysílání nepobavilo. Lidi, kteří trpí nedostatkem času závidí těm, kteří by spát chtěli, ale nemohou. Ale i ti, kteří spí čtyři hodiny denně jsou tzv. šlofíkáři. Během dnes si jednou, dvakrát či klidně třikrát hodí na dvacet minut šlofíka.  https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/6300/35758#0 ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

Tak takúto kulehu si na nás verejnoprávna televízia pripravila,no pekne..Ale konečne niečo milé,zmysluplné,užitočné a pozitívne vyčnievajúce z davu slov.projektov.Ja osobne som tento 5 hodinový maraton nepozerala(to sa viac ako 5 minút pozerať nedalo),dodatočne som si to pozrela v 15minutovom zostrihu.Vtipné a páčilo sa mi hlavne ako si chlapci vzájomne predávali "štafetové kolíky".A ked náhodou toto čítate,dobré to bolo chlapci Andrej,Martin,Matej,Marcel.Pobavili ste nás a možno aj niektorých nachytali.A táto jednohubka má u mňa silné 3 hviezdy. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Skvelá relácia! Originálne, svojské, nápadité... Normálne je až človeku ľúto, že takto nepočítajú ovečky každú noc. Aspoň občas by to bol dobrý "liek" na tie dlhé bezsenné noci. Ľutujem, že som toto nevidel v priamom prenose, lebo asi by som od toľkej zvedavosti ani nezaspal. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Deň bláznov ako sa patrí. Recesistický bizár, ktorému tých 5* za originalitu a odvahu proste musím dať, pretože na Slovensku kde berieme všetko prehnane a smrteľne vážne, podobný nápad pôsobí ako svetielko v temnote. ()

Gahan 

všetky recenzie používateľa

Tak touto recesiou sa presne trafili do humoru, co mi sedi. Scenarista sa musel riadne namakat heh. Ja som vydrzala do 1300 ovác :-) Ovecky inak uzasne ... super nozicky. PS: Co bude z ovecky, ktorej ufiknete nozicky? Obláčik... ()

TomStrom 

všetky recenzie používateľa

Herecký koncert. Usnul jsem tedy po napočítání tuším nějakých dvaceti oveček a neviděl jsem ten opus celý, ale snad jsem z něj viděl to nejdůležitější. Ten pořad prostě nemá chybu. Je nutné převzít od sousedů to dobré a koupit od Slováků licenci na tento typ pořadu. Pak budeme moci natočit echt moravskou verzi - počítání demižónů. A sousedy ještě překonáme. Místo do 2750 napočítáme do tří tisíc, takoví budeme machři. Pořad pak bude mít slavnostní půlnoční premiéru v multikině v Makově. ()

wilczo2 

všetky recenzie používateľa

Výborný nápad, istým spôsobom to ozaj pripomína tie slávne programy nórskej verejnoprávnej televízie ako vlak Bergen-Oslo alebo štrikovanie... škoda, že na programy typu cestu vlakom Bratislava - Košice, či výrobu oštiepkov alebo bryndze od dojenia až po finálny produkt ešte na Slovensku nemáme... alebo? :) ()

marrrrian 

všetky recenzie používateľa

Fenomenálne. Alebo - ako to môže vyzerať, keď sa nekladú medze nápaditosti. Ešte stále neverím vlastným očiam. Rešpekt pre Bičana a STV :) ......Z z Z z Z z Z ()

belinko 

všetky recenzie používateľa

Oveľa záživnejšie, s väčšou dávkou kultúrneho vyžitia ako napr. búrlivé víno. Nemôžem dať 5 hviezdičiek, ale za nápad (Bičanov humor mám rád) a za realizáciu, lebo - nie komukoľvek by to prešlo... genialitka (y) ()

Reklama

Reklama