Reklama

Reklama

Ako funguje príroda

(seriál)
  • Česko Kouzla přírody (viac)
Veľká Británia / USA, 2012, 4x50 min

Obsahy(1)

Život definuje našu planétu, ale až donedávna nám bola záhadou jeho schopnosť sa rozvíjať. Nové vedecké objavy nám odhalili neuveriteľné spojenia, bizarné stratégie živočíchov a rastlín a komplikované mechanizmy, ktoré umožňujú existenciu života na Zemi. Objavte spolu s nami, prečo je brazílsky orechový strom závislý od ostrých zubov hlodavcov, prečo sú slony také dôležité pre udržania východoafrických lúk a pastvín, a prečo je také životne dôležité -inak veľmi komplikované -spojenie medzi karetami pravými a morskými hubami pre udržanie koralových útesov. V prvej časti vám priblížime život v džungli - pokúsime sa nájsť odpoveď na otázku prečo majú dažďové pralesy takú bohatú faunu a flóru? Vyberte sa spolu s nami do Panamy, na ostrov Borneo i do Amazonského pralesa... (STV)

(viac)

Diskusia

Artigas

Artigas (hodnotenie, recenzie)

bloke

Nejenom STV, nedávno jsem se díval na super dokument o ostrovech a naše slavná Čt se taky probrala po čtyřech letech ...

bloke

bloke (hodnotenie, recenzie)

Zvláštne, ako STV (RTVS) niekedy suší hotové filmy či dokumenty, ako aj teraz. V záverečných titulkách bol oznámený ich dabing z roka 2012, ale v lavom hornom rohu svietila Premiéra, vysielaná až v máji 2014.

na príspevok reagoval Artigas

Reklama

Reklama