Reklama

Reklama

Zacha vôbec neteší, že sa musel s mamou presťahovať do malého mesta, až do momentu, kým nestretne pôvabnú susedku Hannah. Jej otec R. L. Stine píše hororové knihy pre deti, na čom by nebolo nič zvláštne, keby... všetkých duchov a príšery čo vytvoril, nedržal pod zámkom vo svojich rukopisoch. Zachovi sa však nedopatrením podarí tieto monštrá vypustiť do sveta ľudí. A tak Hannah, Zach a pán Stine spoja sily, aby nebezpečných votrelcov vrátili tam, odkiaľ prišli. (Itafilm)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (320)

TheDon 

všetky recenzie používateľa

Jack Black is back ! A je to jenom dobře, protože tenhle skoro padesátník mě vždycky dokázal pobavit. A konečně se někomu povedlo z celé té přehršle přeslazených amerických teenagerů vybrat pár děcek, který nevypadají divergentně, nebo hůř ,rezistentně. Pocit evokující návrat k Jumanji je ale na místě. Jenže to vůbec nevadilo, film přišel se spoustou svých monster nápadů a nestihl jedinou minutu nudit. Bezva ! Pobavenej minimálně na 80% P.s: Werwolf mi nápadně připomínal vlka z Nu Pogodi, už jste někdy viděli vlkodlaka v trenclích a prorvanou špičkou tenisek? :) P.p.s: Horor nečekejte. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Cekal jsem variaci na Jumanji a tu jsem taky dostal. Takze jsem vlastne spokojenej, po povinnym uvodu se rozjede fajn akce, prisery sice nejsou trikove uplnej top, ale nejsme ve scifi, ale v rodinnym filmu, takze furt nadstandart, herci jsou sympaticky a to prekvapive vcetne zubatyho Champa. No a vic k tomu asi neni co dodat, jakmile se film rozjede, uz nohu z plynu nesunda az do predvidatelnyho zaveru. Ja se bavil, kultovka jako Jumanji z toho nebude, ale druhymu zkouknuti za par let se urcite nebranim. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Zacalo to tak nadejne. Ako roztomily detsky hororovy film s osemdesiatkovou atmosferou. Lenze po slusnom uvode v ktorom sa zoznamime so sympatickymi postavami sa to zmeni v sled priemernych akcnych scen v ktorych sa hlavne postavy zacnu spravat, cim dalej, tym viac debilnejsie. A Jack Black je prekvapivo neskutocne otravny. Nechapem kam sa podel humor, ale uplne tu absentoval. Vysledok je pre mna sklamanim. Priemerne akcne sceny s nevtipnymi postavami mi k zabave nestacili. 4/10. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $58miliónovTržby USA $80,080,379 Tržby Celosvetovo $150,170,815Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,226,267Tržby za predaj DVD v USA $11,381,497║ Mohla to byť dobrá zábavná hororová jazda tipu animáku Hotel Transylvánia ale nie je, je to dosť nevyvážené, lebo miestami to chce byť na silu zábavné. Hlavne keď Jack Black je už úplne mimo misu, takže z jeho strany nič moc neprichádza a mládenec s pisklavým jakotom je na otras otravný ničotný. V tomto ohľade to ako tak po kope drží ústredná mladá dvojica Dylan Minnette a Odeya Rush, ktorý si dokážu získať aspoň aké také sympatie. No a ďalšia vec tie strašidelné mátohy sú prevažne dosť strašidelné hlavne ten panák, veľká kobylka či zombíci, tažko mi špecifikovať pre akú vekovú kategóriu bol tento film určení. Režisér Rob Letterman opäť len potvrdil že Áčkové hrané filmy mu nejdú mal ostať u animákoch. /videl v kine 3D verziu: 45%/ ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Odlehčená rodinná kravinka, kterou Jack Black už potřeboval, jelikož hitovek v poslední době moc neměl. Husí kůže (jak zní krásně v překladu název filmu) si vůbec na nic nehraje a já mám vlastně čas od času nějaké to nenároční pokoukání rád, takže jsem byl celkem spokojen. Na dvojku jsem zvědavej, ale na kino bych to asi neviděl...60% ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (10)

  • Když Zach (Dylan Minnette) poprvé vstupuje do Stineova sklepa, vyděsí jej hodiny s kukačkou. Filmařům se do této scény však vloudila chyba při audiovizuální synchronizaci, jelikož kukačka zakuká čtyřikrát, přestože hodiny ukazují pouze 2 hodiny. (hansel97)
  • Na konci filmu píše Neviditeľný muž na písacom stroji zvnútra vitríny, v ktorej je písací stroj umiestnený, pričom pre jej veľkosť by sa do tejto uzamknutej vitríny muž nezmestil. (Laslo)
  • Na konci filmu pozdraví R.L. Stinea (Jack Black) postarší učiteľ drámy, ktorý sa predstaví ako Black. Je to odkaz na Jackovu herecko-hudobnú kariéru v kapele Tenacious D (2006). (belinko)

Súvisiace novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (viac)

Reklama

Reklama