Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlhých šesť rokov sa v supermarketoch staral o bezpečnosť obchodníkov aj nakupujúcich a teraz sa Paul Blart (Kevin James) konečne dočkal zaslúženej dovolenky. Preto sa so svojou dospievajúcou dcérou vydáva do Las Vegas, aby si s ňou užil zábavu skôr, než sa ona sama vyberie študovať na vysokú školu. Zločin si ale dovolenku nevyberá. A keď povinnosť volá, Paul Blart je vždy pripravený zasiahnuť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (79)

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

První film nebyl žádný zázrak, ale dívat se na něj docela dalo, tenhle je o něco horší. Hlavně Paul Blart je za většího pitomce a už to není ten smolař, kterého nám minule mohlo být i líto. Je to vlastně podobný styl humoru jako Johnny English 1 a 3, jen s tím rozdílem, že Kevin James není takový komik, aby to dokázal zachránit. A nevrátila se Jayma Mays, škoda. ()

bearmeedek 

všetky recenzie používateľa

Další americká oslava tuposti a vtipných a odvážných tlouštíků. První díl mi celkem nevadil, snad i trochu pobavil. Ve dvojce mi i hlavní hrdina polda přijde trapný. Několik dalších tlouštíků zvedalo odpor k podívané a korunu tomu nasadila hrozivá vepřová kýta v roli policajtovy dcery. To nebylo humorné ale spíš smutné. Děj stál za kakanec a "dojemné" scény v našich končinách nefungovaly. Do odpadu nešlo jen proto, že jsem u filmu stihnul vypít kávu a jeden svrchně kvašený ležák. ()

Reklama

rewoluce odpad!

všetky recenzie používateľa

Túto intergalaktickú somarinu som nemohol hodnotiť inak než recyklovanými ľudskými sračkami. Vystihuje dokonale stav Americkej spoločnosti, nadupanej stupidity niekoho, kto nemá žiadne zábrany zo seba urobiť totálneho dementa! jedno plus tento "snímok" ale má.. Po jeho zhliadnutí získate taký odpor voči tejto krajine neobmedzených možností [najnovšie aj hlúpostí], že keď zazriete slovo AMERIKA budete prosiť boha aby vás ušetril.. Jednoducho ja len dúfam, že podobné exkrementy Hollywoodu sa do tejto časti sveta budú dostávať len sporadicky najlepšie vôbec, pretože inak budeme My Európania nútení zmeniť pojmy z komédie na tragédiu a naopak.. vivat Amerika! ()

MiniRecenze 

všetky recenzie používateľa

Oproti prvnímu dílu tady máme úplně jiný, protikladný film.Zatím co první díl byl svižný a vtipný,tak pokračování je trapné a nudné.Tento snímek se vyloženě veze na úkor svého předchůdce a spoléhá jen na titulní název.Jediné plus je hlavní představitel ,který na lepší výsledek sám nepostačí. ŠPATNÉ !!! ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Smrtonostná pasca po James-ovsky 2... :-) Opäť prekvapivo veľmi príjemný film s kopou podobného situačného humoru ako tomu bolo v prvej časti. Paul Blart, veľký chlapík s ešte väčším srdcom stvára kvôli svojmu fanatickému presvedčeniu a svojej rodine hotové zázraky, skoro ako John McClane trošku skrížený s druhým Johnom a to Johnom Rambom... Holt, adrenalín robí divy... Text som takmer celý skopíroval z jednotky, lebo ono to bolo také isté aj keď iné, ale pre mňa prekvapivo dobré. Ale už som si zvykol, že v tomto som mimo ostatných. Tak ako ostatným nevonia Sandler, James, Schneider, tak ja ich môžem... :-) ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (5)

  • Dcera (Raini Rodriguez) po uvěznění vytáhne náhradní baterii do mobilu a přitom sama používá Sony Xperia, která má baterii integrovanou. (Danny F.)
  • Natáčení začalo 21. dubna 2014 v Las Vegas. (Spidey3)
  • Jayma Mays se nemohla vrátit do role Amy, jelikož měla závazky k seriálu Glee (od r. 2009) . Objevila se tak pouze v archivních záběrech na začátku filmu. (henrycruel)

Súvisiace novinky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (viac)

Reklama

Reklama