Reklama

Reklama

Začínající herečka Sarah Walkerová je odhodlaná prorazit v Hollywoodu. Celé dny však tráví v zaměstnání bez jakékoli vyhlídky na postup, navíc pod přísným dohledem svého povýšeneckého šéfa Carla. Udržuje povrchní přátelské vztahy s ostatními neúspěšnými umělci a soupeřícími herci a účastní se bezpočtu konkurzů v naději, že se na ni jednou usměje štěstí. Po sérii podivných castingů vedených tajemnou dvojicí ze slavné produkční společnosti Astraeus Pictures je Sarah konečně obsazena do hlavní role jejich nejnovějšího filmu. Producent si myslí, že ji čeká zářivá budoucnost. Tato kýžená příležitost má však bizarní následky, které Saru promění jak po duševní, tak i tělesné stránce v cosi krásného... a naprosto děsivého. (Cinemax)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (77)

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Tak za mě asi nejvystížnější výraz "nezaujalo" ... Jo? Prostě na mne ten film působil od začátku blbě a pitomně a když si se mnou scénárista hrál a já fakt netušil vo co kurva gou, až pak přišel konec a já si řekl .." To byla hovadina ..." Film si hraje na něco odvážnýho, ale není ... Scény mimo kameru nebo vůbec, exploatace a násilí potlačené a neznázorněné ... Osud hrdinky mi pak byl už docela jedno a závěr ... ach ten závěr. Menší krvavý masakr nevyrovnal ty blbosti kolem a to, jak to tvůrci zakončili ... Hloupej film, docela nechutnej ... ale na mne to prostě nezafungovalo vůbec ... ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Hodinu jsem čekal, kdy se začne něco dít. Do té doby to bylo jen o mírně narušené dívce, která se chce stát herečkou a přemýšlí o tom, kam až je ochotna zajít, aby si svůj sen splnila. A vzhledem k tomu, že herci i tvůrci jsou spíše amatéři, nebyla to žádná lahoda. No ale pak to začne a těch 60 minut nudy mi poslední třetina filmu z velké části vynahradila. Rozklad i vraždy mají něco do sebe a nevadil mi ani konec s pointou, ačkoliv mi to přeci jenom přišlo trošku moc. 55% ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

No, odkedy sa tá Rusalka začala vo vani rozkladať až do záverečných titulkov - tak to bolo presne to, čo v hororoch milujem nadovšetko. Keby sa celý film niesol v duchu záverečnej tretiny, tak by som ho asi pozeral veľmi často. Neskutočná pecka!!! Ale tá prvá hodina... čo ja viem? Pre mňa to bolo len také čakanie na to, čo príde, takže to tvorcovia mohli pokojne aspoň o 20 minút zostrihať. Našťastie som sa dočkal, a rozhodne neľutujem. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Napriek tomu, že Sarah pracuje ako obsluha vo fast foode, jej jediným snom je byť herečkou. Jedného večera pri prezeraní ponúk na internete, zareaguje na konkurz vo filmovej spoločnosti "Astreus", kde sa ujíma o úlohu v doposiaľ neznámom horore "The Silent Scream". Napriek tomu, že samotný casting prebehne pomerne netradičným spôsobom, a má z neho zmiešané pocity, prechádza do užšieho výberu uchádzačov. Jej nadšenie z neočakávanej životnej príležitosti však čoskoro pominie. Pomerne originálne spracovaný príbeh, ktorý čerpá námet od rok starého "Contracted". Najmä vďaka odlišnému rozuzleniu zaujal dostatočne nato, aby dosiahol lepšie ako priemerné hodnotenie. Mrzí akurát fakt, že prvé dve tretiny sa dej rozbieha o niečo pomalšie, ako by si divák prial. Až záverečná polhodinka ponúka niekoľko pekných gore scén. Kto má chuť vzhliadnuť niečo "ostrejšie", bez mimoriadneho deja, odporúčam "Thanatomorphose" - 60%. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Hororová alegória na prehnitosť ľudskej ambicióznosti cez mŕtvoly, pri ktorej človek prichádza o priateľov i seba samého. Trefne zasadená do hereckého prostredia v Los Angeles. "Cez mŕtvoly" v tomto prípade doslova, pretože po zaujímavej, tajuplnej, psychologickej prvej polovici sa z filmu stane krvavý slasher. Čím sa docela zhodí, a potom sa už iba s odretými ušami snaží zachrániť úmyselne rádoby artovým, ale predsa len originálnym záverem. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (3)

  • Scény na vlakovom nádraží boli natočené bez povolenia. (Marceloo)
  • Film bol natočený za 18 dní. (beso74)

Reklama

Reklama