Reklama

Reklama

Allyson (Sarah Drew) a jej kamarátky sú unavené jednotvárnym a vyčerpávajúcom rodinným životom, a tak sa rozhodnú si tiež trochu užiť. Jedného dňa si naplánujú večer len samy pre seba. Bude to zábavný večer plný príjemnej, neviazanej konverzácie a dobrého jedla, ktoré nebudú musieť rýchlo zjesť. Na uskutočnenie tejto myšlienky potrebujú len spoľahlivých manželov, ktorí by sa dokázali aspoň počas troch hodín postarať o deti. Stráženie je zabezpečené a ženy radostne vyrážajú, aj keď obavy o svojich potomkov nedokážu len tak hodiť za hlavu. Idú do reštaurácie, a ako tam vstúpia, Allyson rozhodne, že sa zbavia aj všetkých mobilov. Čo by sa mohlo v tento večer pokaziť? (TV Markíza)

(viac)

Videá (17)

Trailer

Recenzie (46)

Olík 

všetky recenzie používateľa

Zadejte si do slovníku synonym (třeba internetového) pojem "upřímný"......"srdečný; prostoduchý; přátelský; opravdový; otevřený; dobromyslný; přímý; poctivý; přímočarý; čestný; bodrý; dobrosrdečný; nelíčený"....tak tohle všechno je Máma na tahu, sympatická kombinace civilní a ztřeštěné komedie, jejíž ambicí není prorazit hráz, ale pouze prosté zabavit. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ale no, napokon to nebolo zas až tak zlé ako sa mohlo podľa popisu filmu a hodnotení zdať. Aj keď som sa obával, že to bude ďalšia zo ságy komédií "o jednej noci plnej bláznivých dobrodružstiev". Nehovorím, že to bolo niečo prevratné, ale rozhodne to nie je ani až taký podpriemer. Náhodou to bola fajn oddychovka, na niektorých scénkach a hláškach som sa dokonca aj zasmial. Škoda, že to bolo miestami trochu prehnané s tou akože "dramatickosťou", ale čo už narobíme. Vadila ma aj tá prílišná afektovanosť niektorých zlomov filmu. No ako celok podľa mňa fajn, dokonca aj tie postavy a celková myšlienka filmu neboli zlé, práve naopak. Takže solídne 3* budú akurát. ()

Reklama

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Příběh pojednávající myšlenky jedné matky v komediální rovině. Jenomže tomu nějak chybí ta správná jiskra. Místy je to ukecané až moc a velmi často nepřiměřeně uječené. A když se všichni začnou neúměrně překřikovat, hlavně pánská část diváků se začne chytat za hlavu. Razantně se tlačilo v rámci humoru na pilu a tak z toho vznikla podivná ztřeštěnost, kterou pochopí snad jen ženy samotné. Pánové, tohle není nic pro nás. ()

secko 

všetky recenzie používateľa

Film postavený pro amíky. Hlavní je rodina plus křesťanství a příběh už může být jakýkoliv. V tomto případě uječená neurotická zrzka vyrazí s kámoškama na pařbu. Před tím ona i její společnice svěří své děti manželům a může se jít pařit. Popisovat dál děj u těchto komedií nemá smysl. Hromada nesmyslných rádoby vtipných náhod dovede všechny na policejní stanici, kde si všichni pobrečí a řeknou si jak hrozné mámy jsou. To by nebyl amrický film aby vše dobře nedopadlo a proto jim pámbůh poslal do cesty dvoumetrového potetovaného týpka, který nakonec řekne neurotické zrzce pár vět o ježíši a vše je vyřešeno. V této chvíli je vše řetězovou reakcí napraveno a všichni jsou zas o něco šťastnější. Bez jakýchkoliv výčitek přihazuji toto béčko na hromadu mezi komediální béčka ostatní. ()

hwnd odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle vážně bolelo. Parta pipin, která dostane od maminkovských povinností volno na večer nejspíš tak po pěti letech (podle velikosti dětí), se vydá pařit, přičemž k paření ani nedojde a partička zažívá cosi, co není ani vtipné, ani k zamyšlení (ikdyž žánr filmu by to nejspíš ani nedovolil). Do toho parta jejich drahých poloviček, která se o poměrně velké děti nedokáže na jeden večer postarat, zažívá hromadu rádoby-vtipných, ale spíše diváka-mučících taškařit. Vrchol, kdy se vším vypomáhá motorkářský dobrosrdečný gang už byl moc i na mě a musel jsem sebrat i tu poslední hvězdičku, která mi za sledování ještě zbyla. Tohle opravdu ne, to není ani komedie, ani romantika, to je prostě vyhozený čas. ()

Galéria (43)

Reklama

Reklama