Reklama

Reklama

Fanfan tulipán

  • Československo Fanfán Tulipán (viac)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Francúzsky dobrodružno-romantický film o francúzskom ľudovom hrdinovi. Film bol inšpirovaný ľudovou pesničkou o chrabrom zbojníkovi, ktorý uveril veštbe cigánky, že jeho ženou sa stane dcéra francúzskeho kráľa. Fanfan Tulipan prežíva množstvo dobrodružstiev na svojej ceste na kráľovský dvor a do rodiny Ľudovíta XV. (STV)

Diskusia

BMW12

BMW12 (hodnotenie, recenzie)

Zhlédl jsem to v barevné verzi, která se vysílala na ČT 1 a spokojenost. :-)

tomalakis

tomalakis (hodnotenie, recenzie)

to kolorování by měl někdo zakázat. ty přesaturované a nepřirozené barvy - to je prostě zrůdnost

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnotenie, recenzie)

Je to celkem vybledlé. Přijde mi jako omalovánka. Před časem jsem viděl staré, asi 30 let, časopisy a ty měli podobné barvy (mohlo to být ale i tím, že vybledly).

Šandík

Šandík (hodnotenie, recenzie)

Přesně tak, tenhle film sice tuším už taky počítačově obarvili (blee), ale originál je pochopitelně černobílý! Barevný je pouze onen otravný a naprosto zbytečný remake...

Blofeld

Blofeld (hodnotenie, recenzie)

čmelák: Dabingu je pravda škoda, ale originální znění je beztak nejlepší - a černobílý ten film být má, ne? Já si naopak na DVD nestěžuji, má velice pěkný obraz i zvuk. Jen ten nový dabing to trošku kazí...

čmelák2

čmelák2 (hodnotenie, recenzie)

Pozor na koupi DVD s tímto filmem! Obsahuje černobílou verzi s letošním dabingem, no prostě další paskvil od HCE.

Vladka33

Vladka33 (hodnotenie, recenzie)

Gérard Philipe je ako Fanfan neprekonateľný :) má v sebe kusisko šarmu, humoru, dobrodružnosti a určitý druh rebélie..... nemám k tomu viac čo dodať (kto videl, ten ma určite chápe). Skrátka si ho musíte zamilovať :D a i preto patrí k mojim najobľúbenejším filmom.

Reklama

Reklama