Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (149)

larelay 

všetky recenzie používateľa

priznam sa, nie som clenka klubu otrlych divakov a parkrat som veru musela stopnut film, ist sa napit vodenky, trosku priotvorit okno a potom sa k tomu s velkym "ach jesus" zase vratit. nebolo mi vsetko jedno. ten zaver ma sklamal, radsej by som prijala verziu "one crazy man show", ale no dobre. takze mile deti, internet je fuj fuj fuj, ruky prec, ak chcete prezit do rana! ()

Seabeast 

všetky recenzie používateľa

Lehce nadprůměrný found footage počin, odehrávající se prakticky jen přes web kameru. I když v pozdějším dějství dojde samozřejmě na prostřídání objektivů. Když už se tu v příběhu nakousává to "nebezpečí internetu", tak jsem si vzpomněl na o dva roky starší psychárnu Megan Is Missing. The Den mi ale přišlo závěrem o dost intenzivnější a napínavější. Nejedná se sice o žádnou bombu, ale působivé to bylo. Kór ta skutečnost, jak to z nevinně vyhlížejícího úvodu o studii sociální chatové sítě přejde do takového organizovaného teroru. S rozklepanou a chaotickou kamerou je třeba počítat, protože bez toho by to logicky nebyl found footage. Na to, že se jedná o prvotinu neznámého režiséra Zachary Donohue smékám, ale doufám, že v budoucnu příjde s něčím o dost nápaditějším. ()

Reklama

TheDon 

všetky recenzie používateľa

Jeden z nejlepších FF roku 2014. Narozdíl od Megan is Missing je atmosféra a internetová tortura zainteresovaného jedince, kterým je Elizabeth strmě gradující. Nejsou tu žádný úplně hluchý místa a nenudí to jako Megan nezajímavýma rozhovorama na chatu. Síť przničů je velice dobře organizovaná a Elizabeth to dostává sežrat už od začátku, aniž by s tím chuděrka mohla cokoliv udělat, ikdyž se snaží seč může.Pytlový masky jsou řádně creepy . FF majstrštyk ! 85% ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

A co jako? Internet je fůůůj, protože jsou na něm různé perverznosti? Protože nevíš, s kým mluvíš? O tom mluví na školách policajti dnes a denně. Prostě sledujeme pipku, která provádí internetový výzkum a blbě to dopadne. Nic se nedozvíme, nic nevíme, jen sledujeme, kdo a jak kdy zhebne. Často ani nevím, kde a čí kamera je zrovna online a jak to, že je online? (Policajti v baráku.) A vlastně to zpětně nedává vůbec žádný smysl, nehledě na to, proč by se někdo obtěžoval takovými kravinami. Jako jo, chápu, online verze třeba Death Race nebo Running Man, ale prostě je to... pitomé. Svou pitmostí mi to připomnělo seriál CSI: Cyber, kde hackují mobily pomocí nabíječky. Dobrý komentář od Pepinec ()

stuntmanMIKE 

všetky recenzie používateľa

Pekný príklad toho kam táto naša slávna spoločnosť speje - do hajzlu. Film o ľuďoch, ktorí sa rozhodli, že chodiť na pivo s kamarátmi do krčmy je "lejm",ale popíjať ho pri obrazovke a zabávať sa na videách je "kúúl". Problém je v tom, že na svete existujú zmetci, ktorí nemajú problém poslať váš "fajrvól" do piče a znepríjemnia vám život. No a potom sú tu samozrejme takí, ktorí radi zaplatia za to, aby si mohli vyhoniť na "lajf stríme" vašej popravy. Tiež si sem tam rád nejakú tú popravu pozriem, ale mne stačia Aláhovi Akbárovci s nožmi, poprípade nejaký ten Los Zetas s kálačkami a mačetami. Takže námet je celkom aktuálny a príjemný, a z počiatku ma to fakt navnadilo. Problém prišiel potom, keď sa to začalo hrať na "slešer"... to už bola nuda. Ale aby som nebol taký krutý, tak ja tie tri za námet a kus originality dám. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama