Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick prichádza v deň svojich 23. narodenín za svojou matkou do nemocnice pre duševne chorých. Napriek dlhej dobe, čo s ňou nekomunikoval, jeho zámer je jasný. Rád by sa dozvedel pravdu o svojom otcovi. Namiesto toho, aby sa dostal bližšie k poznaniu, odchádza ešte viac zmätený. Na jednej strane mu matka tvrdí, že si ho nepamätá, na strane druhej ho varuje, aby si pred ním dával pozor. Osem mesiacov po matkinej tragickej smrti zdedí Nick starý rodinný dom. Rozhodne sa ho spolu s niekoľkými priateľmi navštíviť, aby získal odpovede na svoje nezodpovedané otázky. (*CARNIFEX*)

(viac)

Recenzie (48)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Nick prichádza v deň svojich 23 narodenín za svojou matkou do nemocnice pre duševne chorých. Napriek dlhej dobe, čo s ňou nekomunikoval, jeho zámer je jasný. Rád by sa dozvedel pravdu o svojom otcovi. Namiesto toho aby bol bližšie k poznaniu, odchádza ešte viac zmätený. Na jednej strane mu matka tvrdí, že si ho nepamätá, na druhej ho varuje, aby si pred ním dával pozor. Osem mesiacov po matkinej tragickej smrti, Nick dedí starý, rodinný dom. Do danej oblasti sa spolu s pár priateľmi vyberá aby získal odpovede na svoje nezodpovedané otázky. "Haunted" je obyčajným, priemerným, tuctovým ( asi ) hixploitation, ktorého "jediným" plusom je mysteriózna "vsuvka" a striedavo fungujúca atmosféra. Keď sa dostavilo na scénu nejaké to gore, napriek solídnej snahe bolo cítiť, že akosi postráda kvalitu prevedenia.Navyše ho bolo pomenej. Záver nijak originálny a navyše veľmi priehľadný. Škoda pár debilných scén, ktoré si Salva mohol odpustiť, ale čo narobíme. Na to si už fanúšik hororu zrejme musí zvyknúť. Nie síce najhorší, ale tak isto nijak výnimočný horor - 50%. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Tradičný Salva: dobrá atmosféra, fajn masky a občasné drsné gore a oproti tomu nepochopiteľný (blbý?) scenár, únavná a unavená réžia a nesympatické postavy. Dark House toto všetko (ne)má. K tomu pôsobivý dom, priľahlé scary lesy, skvelé zlo (opičí bezdomovci so sekerami) a Tobina Bella (zároveň koproducenta filmu). ()

Reklama

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Salva je kvalitní režisér a umí udělat celkem strašidelný film, proto je mi záhadou proč si vybral takovou obyčejnou látku. Není to vyloženě špatnej film ale je jen naprosto průměrnej a obyčejnej. Nicméně třeba začátek je slušnej a celou dobu jsem se těšil až zjistím co se děje ale bohužel na konci jsem byl zklamanej. A třeba celej ten gang co byl s Bellem byl naprosto srandovní. Gore je málo a celá ta sračka s démonama byla směsná. Ale i tak jsem se moc nenudil a film příjemně odsejpal ale prostě je to jen průměrný kousek na který jsem po 2 hodinách zapoměl. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

" Viki mi nikdy" nepripadal ako nejaký H-špeciál no nedá sa mu uprieť cit pre atmosféru a minimálne špendlíkový prínos do žánru. Jeho blanokrídly Jeeper ma tučne neoslovil a tu sa pokúša odskúšať svoju fandovskú komunitu , či sa J.P. 3 odpáli, alebo ee. Ako atmosfear, tak aj práca s dorastom mu ide a v tomto prípade aj ten " sekerkový tanec " posilnil hodnotenie. Jigsaw by si ale mal svoju pílu zbaviť hrdze a zbytoćne necloniť ( svoju škatuľku už má ) Tie minútky postupne zvýrazňujú Victorov rejžopis a to je dobré.( myslím, že ešte má čo pridať). ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Variace na Omen a Rosemary má děťátko zkombinovaná s lesními slashery a Robinem Hoodem. Zpočátku vypadá film značně ošoupaně, postavy moc sympatií nepobraly (zejména Nick), ale pak přijde les, dům, ohrožení. Bokem běhající houmelesáci se sekerami (jejich pravá totožnost mě pobavila ještě více) vzbuzují široký úsměv, jak ale začnou létat sekery vzduchem, situace mírně zvážní. Fajn gore (zejména rozervané hrudníky), slušná hudba i kamera. Škoda, že Lilith se více nevybarvila. Jen mi nechtějte namluvit, že blbá blondýna přežije....(třeba ne, páč ona je v závěru fakt blbá). Žádná bomba, ale příjemný horůrek na dobrou noc - 3,5*. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel v Greenville v Mississippi v USA. (rafix)

Reklama

Reklama