Reklama

Reklama

Tajný život maznáčikov

  • Česko Tajný život mazlíčků (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čo asi robia vaši štvornohí miláčikovia, keď nie ste doma? Odpoveď na otázku, ktorá trápi snáď každého psíčkara a milovníka mačiek, nájdete v animovanej komediálnej lahôdke Tajný život maznáčikov. Max a Katie sú spriaznené duše, najlepší kamaráti na svete. Čo na tom, že Max je pes a Katie človek? Keby sa Katie každý deň na dlhé hodiny nestrácala a nenechávala Maxa v ich byte samého, bol by Max najspokojnejší pes na svete. Toto platilo však len do chvíle, kým Katie nepriviedla domov z útulku chlpaté psie monštrum menom Baron a nerozhodla sa, že odteraz budú žiť šťastne v trojici. Medzi Maxom a Baronom to bola nenávisť na prvý pohľad. Od prvej chvíle usilovne vymýšľajú, ako jeden druhému čo najviac znepríjemniť život, a to ich privádza do stále komplikovanejších situácií, aby nakoniec skončili stratení, opustení a obkľúčení skupinou zvieracích bezdomovcov, ktorí ovládajú mestské podzemie pod vedením šialeného králika. Našťastie má Max doma početnú svorku priateľov, ktorí sa rozhodnú, že Maxa v nešťastí neopustia a vydajú sa zo svojich pohodlných pelechov na mimoriadne dobrodružnú výpravu, ktorej cieľom je Maxa nájsť a oslobodiť. Záchrannú akciu musia navyše dokončiť v šibeničnom termíne, skôr ako sa vrátia domov ich majitelia. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (30)

Trailer 1

Recenzie (474)

Ainy 

všetky recenzie používateľa

Já jsem se náhodou velice dobře bavila! Netvrdím, že to byla jedna velká šou od začátku do konce, hluchá místa jsem našla i tam, ale jinak legrace a smích! Opravdu krásná animace s některými skutečně velkolepými záběry, kdy jsem si říkala, že není špatné si sednout na okenní parapet stejně jako Kate, a kochat se pohledem na Nový Jork, místo čučení na bednu. Na druhou stranu já mám výhled na hory a to bych asi neměnila. Nakopla bych ale ty, kteří nechodí do kina včas a zavazí, když se snaží dostat ke svému místu. ()

Khalesi 

všetky recenzie používateľa

Nepoviem, že sa na to nepozeralo pekne, ale to je tak asi najvačší bonus. Predovšekým pre detské publikum ovšem už nie s dorazom na nejakú hlbšiu myšlienku. Zvieratká proste tu sú pre ľudí a ich potreby. Nevadí ani, ak budú zavreté celý deň doma, pretože ktovie aké dobrodružstvá tam zažívajú.... Klasické namotávanie detského diváka na civilizačné nezmysly. Pokiaľ budú mať filmy pre deti takúto chabú úroveň, nedá sa očakávať, že sa prístup ľudí k zvieratám a prírode zlepší ani do budúcna. ()

Reklama

packa 

všetky recenzie používateľa

Ne že by mě extra šokovalo, že trailer je výrazně povedenější než výsledný film. Jen mě mrzí, že potenciál námětu byl trestuhodně nevyužitý - opravdu vydařených vtípků, které by rozesmály celé kino, bylo opravdu poskrovnu. Nejzábavnější na celé projekci (13.8.2016 ve 21.00) bylo, že se jí zúčastnil i premiér Sobotka se svými ratolestmi a ochrankou... Pro zvídavé- ne, nedostal volňáska, vstupenku si hezky pěkně zakoupil :-) ()

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Příjemná animovaná jednohubka, která nepřichází s ničím novým, avšak i to mnohokrát viděné podává velice svěže a s notnou dávkou humoru. The Secret Life of Pets je ideálním filmem na ospalé odpoledne, jelikož nehraje na vážnou notu a obsahuje mnoho skvělých gagů, které dokáží vykouzlit úsměv na tváři. A nejlepší postava? Jednoznačně šílený bílý králíček jménem Snowball! „The revolution has begun! Liberated forever, domesticated never!“ ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Množstvo známych scénok z ukážok a asi ste ich už videli aj inde sa odohrá už v prvých minútach, čo je pozitívny signál, lebo sa tešíte, že je tu niečo nové. No prekvapivo je prvá štvrťhodina čiastočne okukaná vrátane Maxa prichádzajúceho o monopol miláčika. Ten námet bol spracovaný vo viacerých animákoch a iných filmoch. Pri nie príliš silnom deji vám jednotlivé postavičky udržia pozornosť v jednotlivých častiach filmu. Celá plejáda zvieratiek bez majiteľa je rovnako krásne animovaná, nájdete tu kopu zaujímavých postavičiek, až vám bude ľúto, že nedostali väčší priestor. Potetovaný sviniar nemusel mať iba pár gagov, krokodíl má top vizuál a tvoria riadne nebezpečnú bandu, ktorej by svedčil lepší námet ako naháňať iných. V tom smere scenáristi neboli príliš inovatívni a rozdelili zvieratká do kategórií a nechali ich behať po meste. ()

Galéria (160)

Zaujímavosti (12)

  • Ve filmu zazní píseň „Bounce“ od skupiny System of a Down. Jedná se o scénu, kdy majitel psa Leonarda odchází z domu a Leonard pustí hudbu a začne tancovat. (MeanWhile)
  • Vodca skupiny zvierat sa volá Snowball. Táto skupina nenávidi ľudí kvôli zlému zaobchádzaniu s nimi. V knihe "Zvieracia farma" od Georgea Orwella je takisto postava menom Snowball. Ide o jednu z dvoch ošípaných, ktoré vedú revolúciu voči ľuďom, ktorí rovnako nešetrne zaobchádzajú so zvieratami. (Weezy22)
  • Ve filmu se objeví pár odkazů na animák Já, padouch (2010). Například píseň "Happy", hrající v jednom autě, která je oficiální písní filmu Já, padouch. Nebo kostým jednoho ze psů na konci filmu. (MeanWhile)

Súvisiace novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (viac)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (viac)

Reklama

Reklama