Reklama

Reklama

Tři sestry - Modlitba pro partu

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný / Animovaný
Česko, 2003, 4 min

Recenzie (6)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Pohodová materialistická modlitba se mi moc líbila, ale ten animovaný klip je hodně o ničem. Ještě ten anděl sfouknutý dýmem z dýmky do piva vypadal zábavně, ale jeho potácení na pivní hladině už za moc nestálo. To však nic nemění na tom, že jedno přání bylo již vyslyšeno - Tři sestry tady zanechaly dost výrazné stopy. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

"My už to víme, nic neni podle plánu". Ani tento klip nezodpovedá predstave poslucháča, akú si namlsane predstaví po vypočutí dobrého textu. Potvrdzujú to komentáre užívateľov Jara.Cimrman.jr a MM_Ramone. Vo výsledku totiž nielenže neprší, ale ani nekvapne (v zmysle porekadla: Keď neprší aspoň kvapká). Premrhaná príležitosť. Nevýstižná animácia. Nikdy viac. Trojhviezdičkové hodnotenie vyjadruje zároveň sympatie k piesni a súčasne sklamanie z jej videopodoby. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

"Modlitba pro partu" je výborná pub-punková pieseň s perfektným textom, ktorý napísal Lou Fanánek Hagen. Naozaj moc dobrá skladba. Česká kapela Tři Sestry ju zaradila na svoj dvanásty oficiálny štúdiový album "Lihová škola umění, aneb válka s loky", ktorý vydali v roku 2003. Avšak animovaný video klip, ktorý bol ku nej natočený sa mi veru moc nepáči. Nejako mi to ku tomu songu nepasuje. Takže tento krát pre Tři sestry iba tri hviezdy. *** ()

Jello Biafra 

všetky recenzie používateľa

.....Vránovi pádlo a rum pro Korkorána, v Třebíči na recepci překvapeni z rána, moře do písku, sobě malý pole ropy a aby tu Tři Sestry zanechaly stopy........... ()

Reklama

Reklama