Reklama

Reklama

Paródia, ktorá nadväzuje na úspešné československé komédie 70-tych rokov. Rozpráva príbeh o dobrodružnom pátraní po tajomnej beštii, vyčíňajúcej v uličkách Bratislavy po skončení prvej svetovej vojny, teda v období kedy sa naše hlavné mesto na chvíľku stalo Wilsonovom. (Forum Film SK)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (313)

packa odpad!

všetky recenzie používateľa

Jímka české kinematografie je zdá se bezedná. Tento nejnovější rektální produkt jsem zhlédnul jen čistě z pracovních důvodů a jsem tomu rád - nestálo mě to ani haléř. A možná ušetřím peníze i návštěvníkům našeho kina. PS: Milí tvůrci, chtěl bych vás poprosit... A nebo raději ne. Točte si co chcete, mně je to fuk. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Ha, ha a ha ha ha, ale vlastne skoro žiadne ha ha z mojej strany u tejto komédie. Čakal som od toho viac, kedysi dávno som sa na to tešil a keďže som to videl až teraz, tak zisťujem, že som vtedy skoro o nič neprišiel. Jedna vec je, že zas niekde napchali USA, druhá že nevedia natočiť niečo, čo by ľudí bavilo a keďže vidím, že nielen moja reakcia na to je, že slabota, tak sa mi to potvrdzuje. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Nenechajte sa odradiť pomerne nízkym hodnotením a komentármi temného typu. Wilsonov je komédia a tak to treba ja brať. Robí si srandu zo všetkého a všetkých, od Goríl až po maďarských negrov. Je to celkom fajn nahláškované, niektoré hefty ma dali do kolien. Mínus možno je dlhšia minutáž, čo sa odzrkadlilo na niekoľkých hluchých a zbytočných miestach. Taktiež záver bol klasicky uletený. Ale ako komédia to funguje, má to skvelé obsadenie ( konečne Kraus ), obstojnú výpravu a mierne infantilný dej. Ja som sa bavil a s týmto zámerom som tam aj išiel. Čiže spokojnosť. 3 z 5 ( CinemaCity Eurodiera ) ()

M.i.k.e odpad!

všetky recenzie používateľa

co to ku.va bylo?srovnávat Wilsonov s tvorbou Wese Andersona je čistá svatokrádež.Teoreticky je možné si vybavit určitou spojitost s Grandhotelem Budapešť,ale zatímco ten je naprosto geniální,Wilsonov je až zoufale hloupý,nudný a zbytečný.Pro americkou tvorbu už dlouho platí,že parodie je mrtvá (díky tomu komu se dostává do rukou) a ta česká evidentně jakbysmet.Oldřich Lipský se musí otáčet v hrobě jen při náznaku srovnání tohoto s Adélou...0% ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

WILSONOV bol dobrý nápad. Náklady na štýlovú výpravu a triky neboli malé a dal sa čakať malý zázrak, ktorý by bol mixom Zemanových trikových filmov a bláznivých komédií Oldřicha Lipského a Václava Vorlíčka. Lenže, to by sme museli žiť v inej dobe. Dobe, keď humor ešte nebol z rodu trápnych a herci zanechávali za sebou otlačok v podobe nesmrteľných hereckých výkonov. Čo už, na podobné zlúčeniny tu máme aspoň ostatok sveta. ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (11)

  • S rozpočtom 41 300 000 Kč ide o zatiaľ najdrahšiu českú komédiu a 31. najdrahší český film vôbec. (Raccoon.city)
  • Ľuboš Kostelný si po seriáli Profesionáli (od r. 2008) opäť zahral streleného policajta. Pôvodne jeho postava aj ráčkovala, ale nakoniec sa producenti zľakli či to už nie je prehnané, a tak nakoniec sám seba kompletne predaboval. (krasomama)
  • Eisner (Vojtěch Dyk) sleduje Sajndele (Tatiana Pauhofová) zrcátkem a je denní světlo, v tu chvíli ho telefonicky odvolají na most, kam přijede za šest minut, ale už je úplná tma. (Master19)

Reklama

Reklama