Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film na motívy svetového bestselleru autora Nicholasa Sparksa, ktorý vás presvedčí o tom, že skutočná láska existuje. Mladý Luke Collins (Scott Eastwood) je bývalý jazdec rodea, ktorý sa pokúša o veľkolepý návrat na scénu. Sophia Danková (Britt Robertsonová) je vysokoškoláčka, ktorá sa pripravuje na svoju vysnívanú prácu v New Yorku. Keď medzi nimi vznikne neobyčajné a veľmi silné puto, obaja sa spoločne vydajú na neistú, ale prekrásnu a romantickú cestu životm. Ak odlišné životné ciele preveria odolnosť ich vzťahu, osudové stretnutie s Irom Levinsonom a jeho dojemné spomienky na vlastné manželstvo im navždy zmenia život. (TV JOJ)

(viac)

Videá (23)

Trailer 1

Recenzie (206)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Tak pekne navrstvené na seba sú všetky tie roviny, ktorými film disponuje. Nie je to o kovbojoch, nie to retrospektíva, nie je to ultra presladená lovestory so všetkými peripetiami cez krízu, rozchod až po happyend. Teda, primárna rovina je úplne taká, ale zmierňuje to práve tá retrospektíva a celkom solídne zábery na fakt rozzúrených býkov. A dobre no, ústrednej dvojke to extrémne ladí, chemicky všetko funguje a dobre sa na nich pozerá. Mna to celkom prekvapilo a aj potešilo a bez ujmy som prežil tie dve hodinky. Viac vojny alebo menej cukru. 3 z 5 ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Oddychova romanticka komedia, a ako prve, co by ma napadlo - keby som nevedel, kto to realne natocil- ze je to dalsi film Garry Marshalla. Omyl, George Tillman /Notorious B.I.G./. Doteraz som ho mal zafixovaneho ako tvorcu podpriemernych filmov, hlavne pre cernochov. Rezisersky na urovni, laska Britt Robertson a Skota VychodnehoLesa je na urovni, tempo nenudi. len v strede nastupili trochu vatovo plane plky a trocha nudy, ale potom sa to opat rozbehlo. Jo, obcas treba od hororu odpocinut a dat si romanticky film : 89 % ()

Reklama

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Jednou za čas zhřeším a podívám se na něco romantičtějšího a buď to jsem následně oním cukrováním přeslazen a mé dojmy ze snímku jsou spíše negativní, nebo naopak. Nejdelší jízda mě zaujala, přestože příběh je jednoduchý, poměrně přímočarý a herecké výkony jsou spíše standardní. Zajímavé je tedy zejména prostředí, v němž se film odehrává a přibližuje tak evropskému divákovi zábavu-soutěže, které jsou ve zdejších podmínkách málo známé. ()

Volodimir2 

všetky recenzie používateľa

Romantika z tohto filmu priam vyteká a keby nebolo časové pásmo venované holokaustu a 2. svetovej vojne, tak tento film by som nemusel vidieť vôbec. Po nehode, sa ocitne 90 ročný Ira Levinson v nemocnici. Zásluhu na jeho záchrane ma ďalší pár z druhého časového pásma, študentka Sophie a mladý kovboj Luka. Sophia rekonvalescenta navštevuje v nemocnici a začína sa rozvíjať príbeh z mladosti Ira. Židovské dievča Ruth s rodičmi uteká z Viedne pred nacistickými represáliami do Ameriky. Tu sa zoznámi s mladým chlapcom, ktorý ale po vypuknutí vojny odchádza na front. Zranenie však ovplyvni jeho nasledujúci život. Presne to isté sa opakuje aj u Sophie v druhej časovej línii. ()

rockwoman 

všetky recenzie používateľa

Neustále jsem měla pocit, že sleduji Clinta Eastwooda za mlada. Scott Eastwood je skutečně věrnou kopií svého slavného otce. Náhodná & nečekaná & osudová setkání, která mění životy. Vzpomínky & zkušenosti uchované pro další generaci. A pořád platí to samé = bez vzájemných kompromisů se těžko žije v jakémkoliv vztahu. ()

Galéria (68)

Zaujímavosti (9)

  • Pieseň, ktorá hrá v záverečnej scéne filmu, je "Wildfire" od britskej kapely Seafret. (QooBo)
  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)

Reklama

Reklama