Reklama

Reklama

Pierre (François Cluzet) je už pätnásť rokov ženatý a má dve deti. Svoju ženu stále miluje a otcovská rola ho napĺňa. Dalo by sa povedať, že je so svojím životom spokojný. Až v jeden večer stretne Elsu (Sophie Marceau).  Rozprávajú  sa spolu, smejú sa a žartujú ako dve spriaznené duše. K podobným stretnutiam nedochádza každý deň. O dva týždne  na seba náhodou natrafia znova. Túžba, ktorá ich k sebe priťahuje, je u oboch rovnako intenzívna  a oni si navzájom povedia, čo cítia. Zachádzajú príliš ďaleko. Lenže Elsa má zlaté pravidlo nikdy si nezačať so ženatým mužom a Pierre chce zase zostať verný. A tak sa vydajú každý svojou cestou, bez toho aby si aspoň vymenili telefónne čísla a nechajú všetkému voľný priebeh. Hranice medzi tým, čo si o svojom vzťahu predstavujú a čo sa skutočne stalo, sa stierajú a ich fantázia sa začne prelínať s realitou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (24)

michellerih 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film nedá odpověď, ale nabídne spoustu otázek. Líbila se mi celá řada momentů ve filmu, včetně těch, kdy si režie prostě hrála. Miluju otázky "Co kdyby...?" A když přišla Pierrovi do zasedačky esemeska, jeho reakce mě ponoukla k tomu vykřinkout - sakra, seš frajer. S odstupem si troufám tvrdit, že film za 81 minut vašeho života stojí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Ženatý nemají penis." Tak to pozor, my je máme a jsou úžasně vytvarované. Jen nemáme povolení je používat kdy chceme, kde chceme a s kým chceme. I Pierre ho má a když to mezi ním a Elsou zajiskří, tak ... no to "velké tajemství" nebudu prozrazovat. Mě to tedy celkem bavilo, zejména ty erotické představy a Elsa, která se po třiceti letech vrátila k černé kožené bundě a zase mě v ní položila na lopatky. A to se nedělá. ()

Reklama

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Tak v prvom rade musim pochvalit vyber hercov,Sophie Marceau je stale nadherna zena,nechapem,ako to robi,ze v jej veku vyzera na 30,no uzasne sa na nu pozera a Francois Cluzet je mega-sympatak,on na mna urobil dobry dojem uz vo filme Nedotknutelni,jednoducho tato romanticka zalezitost je prijemna,mila a pohodova,citit z nej Francuzsko,za mna davam pat hviezdiciek...:-) ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

,,Isť tam tým smerom,znamená ísť v protismere",platí pravidlo pre zakázanú lásku,ale zákazy sú predsa na to,aby sa porušovali.Ach tá romantika.Zase som sa raz nechala uniesť.Medzi milencami to iskrilo ako na bežiacom páse,až mi prišlo ľúto,že jedna iskra neuštipla i mňa.Len mi prišlo ľúto toho nezmyselného záveru.Celý príbeh sa mi razom zdal zbytočným.Pre potešenie srdca a pohladenie duše. ()

curil 

všetky recenzie používateľa

"Aby příběh nikdy neskončil, nesmí začít". Poslední slova filmu přesně vystihují romantický příběh, který svede k sobě dva sympatické lidi. Francouzi podobné filmy umí, kdo by si nevzpomněl při sledování   tohoto slaďáčku na Lelouche a jeho film Muž a žena? Představivost co by kdyby je lákavá a každý si domyslí to svoje. Fantazii se meze   nekladou. Nezbývá než poznamenat, že Sophie Marceau je stále půvabná žena i v   přicházející padesátce a Francis Cluzet má charisma, které ke správnému Francouzi patří. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama