Reklama

Reklama

Milenci tých druhých

  • Česko Milenci těch druhých (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jake Harbor (Jason Sudeikis) a Lainey Daltonová (Alison Brieová) na univerzite spoločne zažili prvú sexuálnu skúsenosť. Keď v súčasnosti, o desať rokov neskôr, sa náhodou stretnú v New Yorku, zisťujú, že im to v živote - a hlavne vo vzťahoch - veľmi nevychádza. Ich najväčším problémom je partnerova vernosť. Kým Jake je profesionálny sukničkár a záletník, Lainey je neustále zraňovanou a podvádzanou kráskou. Obaja preto uzavrú úprimnú priateľskú dohodu o vzájomnej, prísne platonickej vzťahovej výpomoci, ktorej cieľom je obojstranná podpora pri hľadaní zdravého a šťastného partnerstva. Takého partnerstva, ktoré žiadna nevera - alebo niečo podobné - nemôže narušiť. Alebo áno? (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (182)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Když Jake potkal Lainey.. Lehce explicitní, místy i docela inteligentní komedie, v které je ústřední dvojice paradoxně poněkud natvrdlá a trvá jí, než se dobere k očekávaným žánrovým koncům a poznání, že souložení je snadné, ale vybudovat funkční vztah jde ztuha.. Stejně je nespravedlivé, že sukničkář i děvka dělají to samé a přitom označení té druhé je mnohem více pejorativní.. ()

venison 

všetky recenzie používateľa

NE-CHÁ-PU tak nízké a příliš modré hodnocení v rámci ČSFD.. Asi by se to dalo trošku omluvit hloupým popiskem filmu a nezajímavým posterem, ale tohle je jedna z nejvíc fajn odlehčených romantických komedií, které znám.. A rozhodně to není tím, že je hodně o sexu.. Ale vlastně je tady i ten sex hodně neerotický, přirozený a zmatený jako v reálném životě :-) Navíc dvojka v podání dvojky Jason Sudeikis vs. Alison Brie je nejen po komediální stránce prostě super, ale ta roztomilá chemie jim funguje fakt skvěle.. Není to nic nového (styl nenaplněné lásky a trapných momentů, kde vůbec nejde o prdění nebo jiný fekální humor a jako bonus to postrádá uječené afektované scénky), ale celkově je komedie "Milenci těch druhých" prostě fresh.. Po lehce přetrpěném začátku, kdy čtyřicátník a třicátnice předstírají VŠ studenty mi úsměv nemizel z tváře.. Je to milé.. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Vtipné a dobre načasované dialógy, dobrá oddychovka na téma „vzťah/sex/sex/vzťah“. Hlavná dvojica hrá jednoducho a prirodzene. Po prvom videní jasné silné tri hviezdičky a po ďalšom videní by z toho môžu byť aj „štyri“. PS: Náučná prednáška s pomocou PET fľašky je jedným z top momentov! Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Wysch 

všetky recenzie používateľa

Friends with benefits o pár let starší s míň sexem s kujva roztomilou Alison Brie, která si tu hvězdu navíc asi zaslouží. Sudeikis hraje správnýho řízka plnýho dobrých i špatných hlášek, Brie naopak zoufale pitomou holku s rozumem někde na půli cesty, a i když to tak chvíli nevypadá, neamericky americký konec přeci jen vyhraje. Jo a Adam Scott si to neskutečně dává! ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Vo svete nevtipných komédií, ktoré posledné roky z Hollywoodu prichádzajú je super, keď sa na scéne konečne objaví fílm, ktorý je skutočne vtipný a má zapamätateľné scénky a vtipy. Ako som kedysi kdesi hovoril, ono nie je problém, že sa posledné roky používa len sexuálny humor. Problém je ten, že ho vo filme nikto nevie správne využiť a jediné čo robia je to, že tápajú v scénkach, ktorými nás znechucujú. "Sleeping With Other People" ale naopak funguje. A funguje preto, lebo vie ako správne tento humor využiť a snaží sa ho inovovať. Nezaobíde sa to bez nejakých tých klišé, ale určite môžem povedať, že som rád, že som sa konečne pri komédii smial namiesto toho, aby som znechutene alebo zdesene pozeral na obrazovku, neveriaci svojim očiam čo sa deje. Komédia, ktorú úprimne odporúčam vidieť. A musím priznať, že Jason Sudeikis a Alison Brie majú medzi sebou reálnu chémiu a funguje to. Hodnotenie: B+ ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (6)

  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)
  • Natáčelo se ve městě New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama