Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena, ktorá riskuje všetko pre záchranu mladej dievčiny, ktorú držia v zajatí žoldnieri vysoko v horách. Film je inšpirovaný hrou Tomb Raider z roku 2013. (Carol Pifková)

Recenzie (59)

becki_tu 

všetky recenzie používateľa

Jeden z nejpovedenějších fan filmů s Larou. Jednak co se týče kaskadéřiny a choreografie bojů a druhak skvěle vypointovaného příběhu. Tenhle velesympatický kraťas je tak dalším silným fandovským hlasem pro to, aby se Hollywood konečně pokusil o restart série Tomb Raider. Laťka, kterou nastavily oba filmy s Angelinou Jolie, přeci jen není až tak vysoko. ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Som človek, ktorý si pri TR kraťasoch strašne zakladá na tom aby Lara vyzerala dobre. Aby mi tam proste vzhľadovo, najmä tvárou, sedela. Herečka sa mi nepáčila, bola nesympatická ale serem na to, pretože toto bola mega pecka. Lepšie a akčnejšie ako filmy. Takto má vyzerať TR kraťas. Maximálna spokojnosť, presvedčivé výkony, úžasné prostredie a efekty. Nečudujem sa, že film získal ocenenia. ()

Reklama

Luk Skywalker 

všetky recenzie používateľa

Je dobré, že vznikají fan filmy, ale na bohužel začali až moc přebírat zvyklosti blocbusterových filmů a pak to vypadá takto nereálně. V tomto případě to vadí hodně, bo na akci je tento snímek postavený, kdyby ne ledacos by se dalo odpustit. Dialogy jsou hrozné, akce je dobrá (ale nereálná), natočeno je dobře (dali si záležet) a konec má pointu. Skoro jsem čekal, že "Lara" přežije všechno. Se hrou to má pramálo společného, jen název a pobíhání v lese. ()

Echelon1 

všetky recenzie používateľa

Otázka kto a prečo tu nie je zodpovedaná, ale ide len o akciu a tú spĺňa na amatérsku produkciu výborne. Samozrejme, je to s tým zabíjaním ako na páse prepísknuté. Správanie žoldnierov bolo solídne blbé, inak by bola Lara mŕtva každú minútu. Pekné, že všade už jej vzhľad dávajú podľa najnovšieho dielu (Tomb Raider z 2013), kde vypadá nádherne - ak je to teda ona, vzhľadom na posledné slovo tej "ne-návnady". Keďže celé to vystihujú slová beh po lese a radová likvidácia desiatok nepriateľov, nič mystické, temné ani záhadné, čiže žiadna prechádzka v jaskyni s fakľou ani niečo podobné sa nekoná...Na hercov som si musel trochu zvyknúť :-) Niektoré hlášky boli fakt komické. Zvažoval som 5*, pretože to naozaj muselo dať neskutočne veľa prostriedkov, nadšenia a práce, lenže keď si zoberiete taký film Lov na Gluma... ()

Lucasion 

všetky recenzie používateľa

Opět je potřeba smeknout. Parta lidí tvoří téměř dokonalý dvacetiminutový akční nářez. Hlavní představitelka je přirozeně hezká a nebojí se zapatlat jak blátem, tak odřeninami. Navíc tam i zapadne. (Zdravím reboote Tomb Raider na PS3) Prostředí je nádherné a akce je vážně povedená. Někdy mi to prostředím lesa připomnělo i První krev (1982). Určitě by si Rambo měl s touhle Larou co říci. Sic nevíme, proč holčina zachraňuje ten mladý pár unesený vojáky. A ani nevíme, o co v tom kromě záchrany vlastně jde, ale díky kaskadérským výkonům a efektům to vlastně ani není podstatné. Hudba se mi taky líbila, a proto tvůrcům ledacos odpouštím. Viva La Croft! (80 %) ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené