Reklama

Reklama

Fargo

(seriál)
  • USA Fargo
Trailer 3
USA, (2014–2024), 44 h 20 min (Minutáž: 39–69 min)

Tvorcovia:

Noah Hawley

Hudba:

Jeff Russo

Hrajú:

Allison Tolman, Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Russell Harvard, Ewan McGregor, Patrick Wilson, Juno Temple, Kirsten Dunst, Colin Hanks, Carrie Coon (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(51)

Seriál Fargo, inspirovaný stejnojmenným oscarovým snímkem, adaptoval spisovatel a scénárista Noah Hawley. Děj se točí kolem zbrusu nového “skutečného” zločinu a neotřelých postav. Vše je protkáno typicky černým humorem, vraždami a pověstnou “minnesotskou zdvořilostí,” díky nimž se z filmu stala nadčasová klasika... (HBO Europe)

Recenzie používateľa Angus250 k tomuto seriálu (2)

Fargo (2014) 

Mno. Tak zatial takto (videna 1. seria). Uz teraz mozem s urcitostou, bliziacou sa k istote, tvrdit, ze druha seria bude typu oko /o kokote/ - bez Billyho Boba a s vymyslenym scenarom, kde budu nadalej tvrdit, ze pribeh sa naozaj stal... Nehorazna chujovina je, ze vraj je to podla skutocneho pribehu...Naozaj tomu vsetci verite? Padajuce cca kilove ryby, ktore ani nerozbiju /sice americke, ale predsa/ celne sklo na aute - ani nepraskne..., v nemocnici je personal taky sprosty ako nepriatelia v konzolovej hre z r. 1999, Hanksov syn ma menej rozumu ako policajt z Hornej Dolnej - postrelit si partacku a potom sa s nou ozenit je na medailu...Zaujimalo by ma, ako sa ten velky pripad z Minnesoty volal...Asociacie s filmom: taka ista nesympaticka tehotna vysetrovatelka s dvojitou bradou, nacelnik policajtov total blb, chlapci z FBI davajuci hadanky zo skolky...Akurat zaver, ten "nemal chybu": chybalo uz len zahrat Jingle bells... ()

Season 2 (2015) (S02) 

Ma to asi 10 km vzdusnou ciarou od dobrej kvality prvej serie, tato seria sa uplne a najviac spreneverila povodnej myslienke Farga (nechapem, ako v uvode mozu trepat o tom, ze pribeh sa stal a na konci Based on the Fargo story...) TAKZE: ktory pribeh sa vlastne naozaj stal? Ten, podla ktoreho bol natoceny film, ten, podla ktoreho bola natocena prva seria alebo ten, podla ktoreho natocili druhu seriu???Dunst je neskutocne nesympaticka antiherecka (asi ako Lopez) aj s tym svojim vidlakom, Kieran Culkin vyzeral ako Semir z Kobry 11, Indian je naozaj najinteligentnejsi a fandim mu (uz mu nefandim - tym, co urobil v deviatej casti so sekundovym lepidlom pred zrkadlom, sa zaradil medzi totalnych debilov), pri pohlade na lietajuci tanier mi skoro zabehlo-tak dobre som sa uz dlho nezasmial (NEZABUDAJME, ZE PRIBEH SA STAL), skratka celkovo FAUX PAS...Som zvedavy, o com bude uz avizovana 3.seria (no spanombohom) a kde sa bude odohravat - asi na Marse...NEVER MORE...Dopozeram to len zo zvedavosti...obycajna kriminalka...ci detektivny serial...a este k tomu dost o hovne...Takze po 10.casti: par zaporakov aj kladnych prezilo, takze ta tretia seria naozaj bude...Bohuzial... ()

Súvisiace novinky

Seriálový Vetřelec nabírá posily

Seriálový Vetřelec nabírá posily

28.11.2023

Již nějakou dobu víme, že nadcházející celovečerní film ze světa Vetřelce s názvem Alien: Romulus je dotočen a čeká nás příští léto, přičemž jeho režisér a scenárista Fede Alvarez se chlubí tím, že… (viac)

Sigourney Weaver s Vetřelci skončila

Sigourney Weaver s Vetřelci skončila

27.04.2023

Ačkoliv doba přeje rebootům a návratům ikonických hrdinů – ostatně už to nepotrvá moc dlouho, a do kin se vrátí legendární Indiana Jones s tváří Harrisona Forda – jednu konkrétní postavu s tváří jiné… (viac)

Blade Runner jako seriál?

Blade Runner jako seriál?

23.11.2021

Legendární režisér Ridley Scott (Černý jestřáb sestřelen, Gladiátor) má poslední měsíce pěkně na pilno. Krátce po sobě mu totiž vyšly hned dva filmy, nejprve chválený Poslední souboj, který v kinech… (viac)

O čem měl být Tarantinův Star Trek?

O čem měl být Tarantinův Star Trek?

10.08.2020

Dnes ráno sfoukneme dvě novinky naráz. Tou první je, že nová prezidentka studia Paramount Pictures Emma Watts stopla vývoj všech tří chystaných Star Trek projektů. Ty zahrnovaly Tarantinův mládeži… (viac)

Reklama

Reklama