Reklama

Reklama

Recenzie (7)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„Reaper“ je v první řadě hlavně akční drama, možná i thriller, dalo by se říct, ale nemá to potřebnou atmosféru a je na tom místy až moc vidět, že je to levné a že na víc prostě nebyly peníze. To nakonec vede k tomu, že budete mít dojem, jak je to uondané a že ani gangsterka, ani akce v tomhle směru moc nefunguje a jako horor to opravdu dobré není. Nakonec prostě klasické podprůměrné béčko bez nějakého většího přínosu. ()

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

Triky ubohé, tma, pár blesků a vrah v kapuci s červenými kontaktními čočkami. Vydržel jsem se dívat až do konce, neboť film jsem sledoval ráno v autobuse cestou do práce :-) ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Polo-zábavná, polo-hororová, béčková somarina o mladej fešande, ktorá zvádza miestnych grázlikov a okráda ich ako len môže. Zamotá sa však v hoteli, kde úraduje nadprirodzená postava, tzv. Reaper, ktorý si tu zbiera svoje obete... Nič moc teda; dosť trápne aj predvídateľné, i keď na druhej strane aspoň pozerateľné... Danny Trejo a Vinnie Jones zase raz slúžia iba ako známe mená na cover, ale väčšie úlohy ani význam tu nemajú. A prekvapivo sa tu ani samotný Reaper príliš nepredvedie, skôr až na konci. Nuda. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Čistokrvný horor to nie je, ale skôr taký dosť lacný krimi triler s pár hororovými prvkami. Hlavná dejová línia nie je podľa mňa vôbec zlá, hlavná hrdinka neurazí, plus Trejo tu má plnohodnotnú rolu a nie len pár minút, čo je pre mňa ako Dannyho fanúšika určite plus. Najväčším problémom Reapera sú bezpochyby hororové pasáže, pretože kedykoľvek sa zjaví Reaper a deje sa niečo nadprirodzené vyžadujúce vizuálne efekty, tak je to prúser epických rozmerov a na filme je vidieť že stál pár dolárov. Mimo tieto momenty je to béčko, ktoré som s pár obdobiami nudy dopozeral do konca bez väčšej ujmy na zdraví. Sú aj omnoho, omnoho horšie filmy. 25% ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Nenápaditý horor s prekvapivo zaujímavým obsadením, ktorý sa snaží požičať si niečo zo Shockera od Wes Cravena i Archy neviniatok (1993). Vinnie Jones sa obmedzil zväčša na drsné reči a hrátky s veľkým žabykláčom, čo sa mu stalo aj osudným, Jake Busey bol odprataný skôr ako sneh v Kalifornii a tak jedinou známou postavou, ktorej sa ušla tá česť oxidovať tu dlhšie ako ostatným bol Danny Trejo. Neviem, či to však bola pre neho nejaká výhra. ()

Reklama

Reklama