Reklama

Reklama

Dougovi (Josh Gad) zostávajú dva týždne, než sa ožení s dievčaťom svojich snov. Musí ale vyriešiť problém - nemá svedka. Je odkázaný na Jimmyho (Kevin Hart), majiteľa spoločnosti, ktorá poskytuje najlepších svedkov pre mužov v núdzi. Čo nasleduje, je veselá svadobná šaráda. (TV Markíza)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (148)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Prvotná idea v podstate podobná ako pri I Love You Man, takže som sa dosť obával, čo chcú z tohto námetu vlastne vymlátiť znovu. Ale napokon musím uznať, že to bolo celkom vydarené a dokonca som sa na tom aj pár krát zasmial (čo sa mi pri amerických komédiách stáva čoraz menej). Ale na moje prekvapenie v tom nebolo až toľko klišé ako by sa dalo čakať. Škoda viacerých absurdností, ktoré ten celý výborný dojem trochu ťahali smerom nadol, ale tak na americké pomery tohto žánru to bol aj tak nadpriemer. Za normálnych okolností 3-hviezdičkový film, ale trochu sa to vymykalo z priemeru, takže +1* navyše. ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě slušná komedie, která čerpá hlavně z komediálního talentu Kevina Harta. Pokud Vám tedy nesedí, tak ruce pryč. Pokud ano, užijete si slušnou a ve své podstatě i dobře vymyšlenou komedii o tom, jak se z obchodních partnerů stanou nejlepší přátelé. Nebudete se mlátit do kolen, ani nebudete znechuceni. ()

Reklama

vteco 

všetky recenzie používateľa

Naprosto tuctová zámořská komedie, která sází na zvrhlé vtípky a mraky narážek či gagů různé kvality. Vtipné scény střídají ty, které film razantně posílají do šedých průměrů a jestli se někdo těšil na Penny z Teorie velkého třesku, tak bude bohužel zklamán. Jedním z mála pozitiv je zde charisma Kevina Harta, které ale také nemá v oblibě úplně každý. Obyčejná ujetá komedie, při které se pořádně zasmějí snad jen Američané. [45%] ()

Mr.Nigga 

všetky recenzie používateľa

Průměrná komedie, která až příliš spoléhá na bavičský talent Kevina Harta. Bohužel mu ale nedává moc prostoru tento talent ukázat. Zápletka je vynikající, herecké výkony nejsou špatné. Scénář ovšem nefunguje, vše se zdá až příliš nucené a postavy nejsou ani trochu uvěřitelné. Škoda, kdyby mezi hlavními postavami byla trocha chemie, která by dávala smysl zakončení, bylo by to lepší. ()

NikaIn 

všetky recenzie používateľa

Halóóó ľudia hodnotíte tu komédiu,nie psychologickú drámu.Podľa mňa veľmi slušná zábavná komédia.Ak už máte plnú hlavu starostí a chcete sa odreagovať,táto komédia je ideálna.Vtipná,nenásilná,zábavná a v slabích chvíľkach aj hĺbavá.Ja som sa bavila úžasne aj mozog som vypla úplne,doslova som zrelaxovala,však o tom komédia je.Námet dokonalý,poznám toľko nespoločenských samotárov,alebo ľudí obklopených nekomunikatívnymi individuami,že si viem živo predstaviť zabehnutie dokonalého svedka v praxi :) ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)
  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama