Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Horor

Recenzie (156)

plagát

DogMan (2023) 

Nebudem sa dlho rozpisovať,poviem iba toľko,ja som fascinovaná,okúzlená,očarená.Bravo 👌

plagát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Nechápem čo čakáte od dobrej komédie, jasné že to bude blbé až mestami trápne, základ je aby to bolo úsmevné,ja som sa veru zasmiala.Presne to som potrebovala , vypnúť nad niečím nenáročným a zasmiať sa.

plagát

Niekto klope na dvere (2023) 

Mňa to bavilo, začiatok sa trošku vliekol,ale ako náhle padla prvá obeť,rozbehlo sa to.Predstavila som si,čo by som robila keby že sa to stane mne.Tiež by som tomu nikdy neverila, mrazivá predstava.

plagát

Zóna záujmu (2023) 

Bolo to také komorné, miestami nudné,miestami mrazivé.Viac by som ocenila keby sa striedali zábery u veliteľa doma so zábermi z koncetráku,keby praktické debaty ako si uľahčiť spaľovanie židov prestriedali priame náhľady ako to bolo v praxi.Tak vtedy by som asi sadla na riť a nemo čumela

plagát

Three-Body (2023) (seriál) odpad!

Nemôžem hodnotiť celú sériu, keďže som videla iba dva a pol epizódy.Ale bola som taká unudená,že som v Tom pokračovať nemohla.O ničom

plagát

Purpurová barva (2023) 

Vadilo mi tam to spievanie niektoré piesne boli zbytočné, námet filmu bol úžasný a inšpiroval ma hneď sa ísť pozrieť na starší originál, ktorý bude bez tých piesní určite viac za srdce chytiaci,viac zdrvujúci a šokujúci.

plagát

Chudiatko (2023) 

Páčilo sa mi to, páčilo sa mi to a to veľmi.Geniálne,Oskara 2024 si tento film zaslúžil a hlane Emma..Vizuál dokonalý, herecké výkony dokonalé,Emma neuveriteľná, geniálna, pútavé dialógy, osobitý humor.Za mňa majstrovské dielo,. Určite to nezaujme každého,ale ten kto je náročný a má rád trochu psycho,nekonvenčné filmy,tak si zgustne.

plagát

Vlk zo Snow Hollow (2020) 

Ja neviem,mohol to byť taký dobrý horor ,keby to silou mocou nechceli akože skomedionálniť,lebo táto časť im vôbec nevyšla.S komédiou to nemalo nič spoločné,ten mladý uvrešťaný policajt bol akurát tak trápny, brutálne mi žral nervy.Dva hviezdy za toho vlkodlaka a útoky, zvyšok o ničom.