Reklama

Reklama

V roku 1984 boli Amanda (Michelle Monaghanová) a Dawson (James Marsden) spolužiakmi na strednej škole. Pochádzali z odlišných sociálnych pomerov, no aj napriek tomu medzi nimi vznikla osudová láska. Meštiacka spoločnosť im ju však nedopriala. Sklamaná Amanda odišla študovať na vysokú školu a Dawsona zavreli do väzenia. Nevideli sa celé štvrťstoročie, až kým sa nestretli na pohrebe spoločného priateľa Tucka. Dawson žije sám, pracuje na ropných plošinách v mori a tajne podporuje rodinu, ktorú nechtiac pripravil o otca. Amanda je vydatá, matka dvoch detí, ale jej vzťah s manželom alkoholikom, poznačený smrťou malej dcérky, stroskotal. Príležitosť zmeniť doterajší život je na dosah ruky... Ale je to ešte možné? Dá sa prepísať minulosť? A je láska naozaj to najcennejšie, čo môže človek darovať? (TV JOJ)

(viac)

Videá (12)

Trailer 2

Recenzie (173)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Romanticko-tragický príbeh v modernom prostredí. Jednoducho ma to dostalo: to zobrazenie prostredí s postavami z minulosti a súčasnosti (každé má svoju čaru, hlavne kvetináč), z hereckej stránky dobre odvedená práca (aj mladí aj „starí“ boli skvelí) a citom „naladená“ hudba. Nehovorím, že samotné ukončenie príbehu nemá svoje chyby, ale napriek všetkému je to jednotný. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

YoZo8 

všetky recenzie používateľa

Tento romantický film ma zaujal od prvých minút a aj keď som nevedel čo mám čakať, prijemne ma prekvapil. Je to síce romantika, no páči sa mi, že nie je gýčová. Myslím si, že Čo s Láskou má pomerne slabšie hodnotenie preto, lebo sa vymyká z koncepcie štandardných romantických filmov. Musím vyzdvihnúť plynule prechody zo súčasnosti do minulosti a naopak. Taktiež sa mi veľmi páčili exteriéry, v ktorých sa nakrúcalo. Nechýbal vtip, pointa, dramatické aj romantické scény. Mladí herci aj keď boli relatívne neznámi, zahrali nadštandard. Hlavné mladý Australan Luke Bracey má herecký potenciál a je akýsi pokračovateľ Heatha Ledgera, na ktorého sa mi trochu podobá. Film záverom nejedného diváka prekvapí. Tomuto filmu by som sa nebál dať aj rovných 5 hviezd, no niečo mi k spokojnosti ešte chýbalo. (4,5* 75%) ()

Reklama

Silencia90 

všetky recenzie používateľa

Osudová láska. Typický Sparks. Jeho atmosféra provázela celý film. Ale byl to jeden z nejdepresivnějších přitom pozitivních filmů. Drama, drama a a zase drama. Takový holčičí film, i když s netradičním koncem. No alespoň to bylo uvěřitelný. Něco se mi na tom přesto libilo. Zvláštní. Něco takového nikdy neurazí, ale ani neohromí. Soundtrack jako vždy perfektní. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Roztomile rozjetý slaďák totálně zazdilo klišovité a hlavně děsně nereálně vykonstruované zakončení. To mě nasralo tak, že musím jednu hvězdu srazit. Vizuálně je to hezké, pro všemožné západy slunce a barevné zahrady mám slabost. Problém podobných filmů bývá dvojí obsazení hlavních postav (mladší/starší verze), kdy jedna verze jednoduše totálně zastíní tu druhou, což se stalo i u The Best of Me. Zatímco dvojice Liana Liberato/Luke Bracey vážně neměla chybu a chemie zafungovala skvěle, u Michelle Monaghan a Jamese Marsdena to dost drhlo. ()

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

That's fucking gangsta movie. No jako ten konec byl drsný. Ne že jsem nebrečela (to se nenechte zmást hodnocením, já brečím u všeho), ale celé to bylo takové nemastné neslané - zvláště ta první polovina. Takový příběh už tu byl nejmíň stokrát a i v podobném zpracování. Od druhé poloviny byly ale docela dobré záběry, třeba nehoda s Bobbym (to jsem fakt na začátku filmu nečekala). Pak ale přišel konec.... tak strašně přehnaně přehnaný konec. Na jednu stranu fajn, že to neskončilo happyendem a že se fakt rozešla s manželem i vzhledem k situaci, ovšem moment wooohoooo ůůůůůůůůůůů a jeho srdce bude nadále žít v jejím synovi... ehm ehm. No tak nevím.. první polovina na 1*, druhá polovina tak na ty 3* a konec klišovitý odpad. Průměrem? 2,5* nejspíše. Silnější dvě hvězdy řekněme. Jsem prostě silně rozervaná a nevím, jak hodnotit. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (12)

Reklama

Reklama