Reklama

Reklama

Evanescence: My Immortal

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2004, 5 min

Réžia:

David Mould

Hrajú:

Amy Lee

Recenzie (8)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

K prevažne jemnému songu ( záleží od verzie ) sa natočil aj podobne melancholický kúsok, ktorý pôsobí silným dojmom hlavne so spojením titulnej skladby. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Veľmi citová záležitosť a tie emócie vyjadrené klipom som si prežíval s tým a tiež v spomienkach. Veľmi silné a nadčasové, škoda, že tomu chýbala tá povestná čerešnička na torte, ale bolo to veľmi vkusné. ()

Aluska88 

všetky recenzie používateľa

Nádherná skladba i klip. My Immortal však téměř vůbec neposlouchám, je to tak krásná píseň, až z toho člověka bolí srdce:) ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (7)

  • Video bolo natočené dva týždne pred odchodom Moodyho z kapely Evanescence. Amy Lee pripustila, že vizuálny materiál videa bol pri spätnom pohľade nápadný, ale podobnosť medzi tým a odchodom Moodyho bola náhodná. (Arsenal83)
  • Singl z debutového studiového alba „Fallen“ (2003). Videoklip s tématem osamění natáčel režisér David Mould v Barceloně a jako by tušil, že krátce poté opustí skupinu kytarysta a skladatel Ben Moody. (rafix)
  • Pieseň sa objavila vo filme Daredevil (2003) a bola vydaná až po jej zaradení do soundtracku k tomuto filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama