Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Danny Mitchell, írsky študent katolíckej strednej školy, pochádza z chudobnej robotníckej rodiny. Je členom futbalového klubu v Belfaste, no túži po vyšších cieľoch. Jeho snom je stať sa najväčšou futbalovou hviezdou Írska, čo by sa mu, ako si myslí, mohlo podariť vďaka využitiu potenciálu ukrytom v brazílskych tanečných rytmoch. V presvedčení, že dokáže napodobniť slávnych futbalistov ako sú Pelé a Carlos Riga, začne sa učiť sambu, mambo aj rumbu. To však ešte netuší, ako tieto tanečné hodiny kompletne zmenia jeho život. Zamiluje sa totiž do svojej tanečnej partnerky Lucy McCloughlinovej zo zarytej protestantskej rodiny! Nečudo, že keď nastane tá pravá chvíľa na otvorenie novej futbalovej sezóny, jej prvý výkop bude taký, aký ste ešte nezažili! (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (34)

jafuska 

všetky recenzie používateľa

Film nebyl špatný, jen bych si ho více představovala v odpoledních hodinách, a ne večer v hlavním vysílacím čase, a další výtka, ktzerou dám, je herec, který snad měl představovat kluka, který umí tančit mambo, a přitom to bylo tak strašně prkenný, a bylo vidět, že tento tanec viděl poprvé a musel se ho aspon trochu naučit pro roli, ale budiž, ale koukatelný to bylo a to je to hlavní ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Sice neubližná, ale slaboučká, romantická komedie, které chybí konzistence a alespoň špetka originality, která by jakkoli divákovi ozvláštnila dění okolo romantického jiskření, tance i fotbalu. Takto z Mamba vzešlo pouze prostoduché "obtahování šablony" romantického subžánru o lásce napříč společenskými vrstvami. ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Film je rozhodne vseobecny prehlad a aj zhliadnutie najplansich filmov povedzme od Dudikoffa alebo Seagala nie je strata casu. Ono totiz i na tie plane filmy treba rezisera, hercov, herecky, strih, kameru, producenta, filmovy material atd atd atd ...... strata casu su zasrane chlastacky v panskych jazdach - ktore tvoria obycajni ludia. Film ovsem plany, nudny, otravny a moc ukecany . 7 % ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Napriek tomu, že film je veľmi sladký a dojímavý, tak je aj dosť zábavný. Obidve hlavné postavy sú rozkošné, herecké výkony sú celkovo dobré. Väčšina vtipov je vtipná a myšlienka filmu, romantickej komédie kombinujúcej futbal a latinské tance, zasadená do sivého a politicky nestabilného Belfastu, je dosť originálna. 6/10 ()

Fary odpad!

všetky recenzie používateľa

To je horsi nez odpad! a) ty ksichty snad museli hledat v konkurzu b) tanec mamba v polocase fotbalu v Irsku by mel za dusledek tak zbouranej stadion a slzny plyn na plose, ...etc. Pribehove je to taky volovina az beda a i ta romantika je dost povrchni a neuveritelna. Na tom filmu neni dobry nic - ani hudba, ani vyprava, ani kamera... kde splasil 48% to fakt nevim... ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama