Reklama

Reklama

Vyvolený

  • Česko Půlnoční dítě (viac)
Trailer 2

Royov (Michael Shannon) syn Alton (Jaeden Lieberher), ktorý má nadprirodzené schopnosti, sa stal cieľom náboženských fanatikov a teraz s nimi žije na odľahlom ranči v Texase. Jednej noci jeho otec s priateľom Lucasom (Joel Edgerton) chlapca z ranča unesú. Pastor Meyer (Sam Shepard) žiada dvoch svojich farníkov, aby Altona priviedli späť. Ešte predtým, než sa vydajú na cestu, je farma obsadená FBI a všetci členovia sekty sú odvezení na výsluch. Tam sa im venuje komunikačný analytik NSA Paul Sevier (Adam Driver). Roy so synom sa vydáva na útek, aby ho chránil a odhalil pravdu o jeho mimoriadnych schopnostiach. Únik pred náboženskými extrémistami a miestnou políciou postupne prerastá v celoštátnu poľovačku za účasti najvyšších vládnych vrstiev. Agent Sevier je chlapcom doslova fascinovaný, pretože tuší, že je kľúčom k niečomu prevratnému. Roy dáva do stávky všetko, čo má, len aby odhalil synovo životné poslanie... Nech už je akékoľvek. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Duncan66

Duncan66 (hodnotenie, recenzie)

pjotri

A co jsi nepochopil. podle tvych prispevku to vypada, ze hystericky hykas, protoze jsi film nepochopil a to si tvurci dovolili prilis, co? :D

Beckett51

Beckett51 (hodnotenie, recenzie)

pjotri

No ono pokud potřebuješ všechno vysvětlit, abys něco pochopil, tak to odpovídá asi na vše. O symbolismu, metaforách a podobně radši ani nemluvím.

pjotri

pjotri (hodnotenie, recenzie)

Fascinuje me schopnost tvurcu, sehnat prachy na film, kterej nikde nijak nezacina, kde dej je klasicka roadmovie (u ktere dej vznika jaksi automaticky uz tim, ze se auto pohybuje vpred a projizdi zatacky a krizovatky), na film, kde je minimum dialogu (ovsem nechybi typicka americka veta "Jsi v poradku?"), na film, ve kterym je premnoho nudnych a dlooouuuhych , nic nerikajicich zaberu kamery az po, radoby fantasticky, nicmene opet nic nevysvetlujici a radoby fantasticky zaver. Tak to bych rad vedel, co si od toho investori - snad krome reklamy na odolnost Isuzu - slibovali.

pjotri

pjotri (hodnotenie, recenzie)

Beckett51

Bohuzel, tvuj koment odpovida kvalite filmu. Proc? Logicky, abych mohl zjistit, ze je neco pi-ovina, musim to nejdriv videt. Musim celou dobu doufat, ze se to zlepsi, ze se to vysvetli. Bohuzel, nic z toho nenastalo. Je mi docela blujno ze vsech, co se tvari, stejne jako ten film, vsevedoucne, zahadne. Ano, jediny, co na tom bylo OK byla ta atmosfera. Jinak nic. A ty nedelej, zes to pochopil

na príspevok reagoval Beckett51, Duncan66

pjotri

pjotri (hodnotenie, recenzie)

Neuveritelna pi.ovina.. Cekal jsem, co prevratnyho se ma stat to kyzeny datum, ze kvuli tomu vsichni riskovali zivot - nedockal jsem se. Borecek zmizel, nikdo nevi proc, kam. To bylo jako to vyvrcholeni? Ale kus!! Slaby, jak hermankovej caj. Tetris, co jsem pri tom musel hrat, abych nezemrel nudou, bylo asi o 300% zajimavejsi a napinavejsi. Spousta veci nevysvetlena - odkud ma kluk ty schopnosti,. co se stane (a nakonec se nestalo), celej zaver byl uplne v pi.i. Jdete do pr.ele s takovymi veledily! ODPAD - s velkym sebezaprenim zkouknout, zastydet se za ztratu casu a ryyyychle zapomenout..

na príspevok reagoval Beckett51

Jedifilm

Jedifilm (hodnotenie, recenzie)

pecka film!! nečekal jsem to tak dobré když vidím ty procenta...

 

Spoiler!! + otázka pro ty co viděli
btw asi budu znít hloupě ale na tom koncu... to měl byt trest smrti?

Duncan66

Duncan66 (hodnotenie, recenzie)

ko33

jj, souhlas. Docela me prakvapuje to nizke hodnoceni. Film ma skvelou atmosferu od zacatku do konce. A je skvele, ze vetsinu filmu nevime o co presne jde.

pekloQ

pekloQ (hodnotenie, recenzie)

vynikajuci filmes :) tento rok je na scifi slabí dost ale tento kusok stál zato :)

DaViD´82

DaViD´82 (hodnotenie, recenzie)

Prometheus69

Já to před těmi rozporuplnými reakcemi z festivalů měl také mezi nějakými pěti nejočekávanějšími filmy roku; po nich to mám jen již mezi "must see" ,-)

silentname

silentname (hodnotenie, recenzie)

Prometheus69

Ťažko povedať, ale možno ani nie. Nechcem tvrdiť, že by som sa na iné tohtoročné filmy netešil a nemal od nich vysoké očakávania. však má byť čoskoro Captain America: Civil War, bude v júni Warcraft a Finding Dory na december zase Assassins Creed a Rogue One: Star Wars Story a ešte tiež som veľmi zvedavý ako dopadne Spielbergove The BFG. Takže sú aj ďalšie filmy, ktoré sú veľmi očakávané. Pri tomto filme ale musím povedať, že ma trailer tak neskutočne navnadil, že som si povedal, že toto je film, ktorý musím vidieť stoj čo stoj a veľmi ma zaujal aj tematicky. Plus keď si dám dokopy to obsadenie (Michael Shannon, Joel Edgerton, Kirsten Dunst a mladý Jaeden Lieberherr), tak to nie je síce film, ktorý by bol veľkým blockbusterom roku 2016, ale rozhodne má pre mňa vysoké predkpoklady, že sa mi bude páčiť. :) Takže možno som sa trošku nechal uniesť... ale rozhodne je toto vysoko vysoko očakávaný film. Aspoň pre mňa.

silentname

silentname (hodnotenie, recenzie)

Prometheus69

Neviem či som nenáročným divákom, ale mám rád filmy s takouto tématikou. Ale na druhú stranu sa snažím dívať na filmy s pozitívneho uhla pohľadu a nie negatívneho. Už musí byť, aby som niečo zaodpadoval, ako napríklad včera.

na príspevok reagoval Prometheus69

silentname

silentname (hodnotenie, recenzie)

Tak snáď to konečne tento víkend uvidím. Asi najočakávanejší film tohto roku. Tak dúfam, že ma to nesklame. 

na príspevok reagoval Prometheus69

Súvisiace novinky

Mladý tvůrce prozkoumá svět pod námi

Mladý tvůrce prozkoumá svět pod námi

05.10.2014

Režisér a scenárista William Eubank dokázal se svými dvěma nízkorozpočtovými sci-fi filmy – Love a novinkou The Signal - zaujmout diváky i kritiky na festivalech, navíc dokázal vykouzlit dost muziky… (viac)

Jeff Nichols natočí sci-fi

Jeff Nichols natočí sci-fi

19.01.2014

Režisér a scenárista Jeff Nichols (1978) se řadí mezi nejtalentovanější tvůrce nastupující filmařské generace v USA. Jeho tvorba se zatím vyhýbá prestižním a sledovaným oceněním, ale již 3 filmy (z… (viac)

Reklama

Reklama